Українська Канада
-
На сайті VFS,тут є в чаті.
-
ааа, то це не віза в паспорті?
-
те що в паспорті
-
Да по ньому подавались
-
а чого ця віза без фотки? чи так і має бути
-
Друзі підскажіть будь ласка чи є гаряча лінія в Канаду, щоб запитання задати на рахунок візи? ❗️❗️❗️
-
Цікаво - а якщо планував саме на ферму? Як тим людям бути? Чи після здачі медичного огляду - це обмеження знімуть?
-
доброго дня, ми робили 1 заявку в arriveCan на всю родину (7 персонб діти, немовля)
-
Це всіх стосується? Чи тільки декого обмежують?
-
Друзі, чи можете пояснити. Тобто якщо в нас cuaet віза та отриман work permit, то згідно цих обмежень, ми і навчатися не можемо, наприклад, щоб підтвердити сертифікацію, до моменту отримання PR? Так?
-
Я також помилилась у дитячій анкеті,писали в кризову підримку,прийняли до уваги і не відреагували а коли подзвонили з Канади друзі на гарячу лінію то все справили,моя порада краще дзвоніть.Все має бути так як в паспорті.
-
Доброго дня. питання по ArriveCan: не можу знайти чи потрібно його реєструвати дітям 5-11 років? Діти будуть мати тести (бо не вакціновані).
-
Так як ви їдете по робочій візі, то найкраще написати в підтримку.
-
Ні вписували в своїх аплікаціях
-
а якщо віза на сім років видана? наприклад я не знаходжу роботодавця за три роки, то я повинна виїхати, а потім коли можу заїхати?
-
Ми їдемо по робочій візі
-
Ви заповнювали на дітей окрему аплікацію?
-
Добрий день, якщо прийшла біометрія та віза на дорослих, але немає запрошення. Чи повинні чекати на нього? І ще по яким документам можуть виїхати діти? В аплікаціях вони були зазначені, але візи на них не прийшли.
-
це всі обмеження?
-
www.youtube.com/channel/UCr1pe235t5gQa--aDgVC-Vw/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=0
22 Jan 2023, 19:22
52684/123823
about 7 hours ago