Українська Канада
-
Доброго дня. питання по ArriveCan: не можу знайти чи потрібно його реєструвати дітям 5-11 років? Діти будуть мати тести (бо не вакціновані).
-
Так як ви їдете по робочій візі, то найкраще написати в підтримку.
-
Ні вписували в своїх аплікаціях
-
а якщо віза на сім років видана? наприклад я не знаходжу роботодавця за три роки, то я повинна виїхати, а потім коли можу заїхати?
-
Ми їдемо по робочій візі
-
Ви заповнювали на дітей окрему аплікацію?
-
Добрий день, якщо прийшла біометрія та віза на дорослих, але немає запрошення. Чи повинні чекати на нього? І ще по яким документам можуть виїхати діти? В аплікаціях вони були зазначені, але візи на них не прийшли.
-
це всі обмеження?
-
www.youtube.com/channel/UCr1pe235t5gQa--aDgVC-Vw/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=0
-
Друзі підскажіть будь ласка чи є гаряча лінія в Канаду, щоб запитання задати на рахунок візи?
-
А які саме категорії обмежені? Масажі,стрип клуби зрозуміло а ще що?
-
І ще таке питання. По цій програмі нам дають дозвіл на роботу з певними обмеженнями, серед яких - агропромислові вакансії. Значить ми не зможемо працювати на фермах? Чи це не так?
-
Скажіть, будь-ласка, чи для ПР в Саскатчевані можна працювати продавцем чи касиром в магазині? Читала сайт, та не зрозуміла 😔
-
згоден,згоден
-
Дякую, зараз напишу!
-
Цього не підкажу, вони зараз дуже завантажені, та писати треба якнайшвидше
-
теж саме. чекаємо далі
-
Дякую, а скільки десь за часом це опрацьовуватимуть, і якщо замінять повинні прислати якесь підтвердження ?
-
Придёт и вам и ей.
-
Так, всі данні мають бути як у закордонному паспорті
22 Jan 2023, 19:22
52695/123823
about 7 hours ago