Українська Канада
-
Підскажіть будь ласка, в мене вже 2 тижні тому прийшло смс що віза вклеєна і її відправили кур’єру, а від кур’єра досі не має будь якого смс. Я вже дзвонила у візовий центр (це в Дюсельдорфі) вони кажуть що відправили, але його досі не має. Я відправляла і рахунок за зворотню доставку і свою адресу. Чи можу я поїхати туди і забрати мій паспорт? Чи він вже десь їде.
-
Вказуєти дати і причини депортації розгорнуто. Далі пишете свої пояснення щодо цього порушення. Якщо питання чому не вказали що була депортація напишіть що це було давно і забула через стрес на фоні війни або напишіть механічна помилка в заповнені анкети. Це вже вам вирішувати що обрати. Далі вже офіцер буде вирішувати. Але будьте готові до відмови, недостовірна інформація в анкеті це серйозні порушення особливо що стосується порушень закону
-
Будь ласка)
-
Дякую, буду пробувати!)
-
Так, мій лікар зробив. Знаю, що наразі у МамаВрач також роблять, можуть навіть відправити по Україні.
-
А як ви її зробили? У свого педіатра дитячого?
-
Гадаю, що так, якщо Ви хочете, щоб лікар зрозумів, що робили дитині, а що треба ще Я зробила міжнародну карту вакцинації, там відразу все двома мовами.
-
Добрий день дівчата, хотіла запитати з приводу дитячих щеплень які вписані у лікарняну картку, чи потрібно переклад?
-
то просто Вам пощастило
-
то не має значення, бо у візовому дивляться ще й дату відправки
-
Бо Ви відправили 17.11 пощастило Тому що з 18.11 треба чекати кожному апліканту окремо на свій паспорт реквест