Українська Канада
-
Але мені здається що раніше це все ( біометрія, запит на паспорт, віза ) якось швидше рухалося, люди писали у групі частіше добрі новини
-
Таких людей досить багато.
-
Хтось є хто здавав біометрію ще 26 чи троха раніше чи пізніше ? І ще чекає на погодження
-
Так переклав, це добровільне опитування від Уряду і міністерства іміграції Канади
-
Ми здавали біометрію ще 26 числа в Парижі 29 взяли в роботу анкету 6 числа дали ворк перміт і до нині тиша тепер опитування
-
Добрый вечер)Подскажите пожалуйста. Приходит оповещение ircc детям на разрешение одного из родителей( что им надо отправить) подавал я заявку отдельно( так как незнал что на них тоже надо отдельно подовать) , и жена с детьми отдельно.отправлял web форму ( что мы едем все вместе )но результата нет . Что делать)?
-
Швидше 😂😂😂
-
Опитування, а ми то думали ... Ех 😔
-
Де саме це знайти?
-
А яка у вас відповідь в 4 завданні? В чи С?
-
І мені прийшло
-
Опрос для статистики Я прошла Быстро
-
Это похоже на простой добровольный опрос, судя по названию
-
Ні, це тільки для роботи. Ви можете відвідувати деякі курси, але вони мають тривати не більше 6міс. Для навчання потрібен окремий дозвіл - study permit
-
Хлопці то ви обрані.
-
Щойно і мені прийшло
-
Дякую за відповідь.
-
Тільки що і мені таке саме прийшло що це ?
-
Підкажіть , будь ласка , програма CUAETдає право на навчання , чи це тільки дозвіл на роботу ? І якщо за цей час виникне можливість навчатися , то які дії ?
-
Тільки що прийшло
22 Jan 2023, 19:22
52905/124727
about 2 hours ago