Українська Канада
-
Доброго дня, шукаю роботу на фермі. Підкажіть будь ласка в якій провінції швидше можу знайти чи візьмуть з двома дітьми?
-
Що таке ПР? Підкажіть будь таска
-
Всем привет . Как открыть категорию прав на трак в Канаде , УКРАИНЦУ ?
-
Підкажіть будь ласка, процес отримання статусу ПР усюди займане від 12 до 15 місяців; чи є провінції де роблять це скоріше( наприклад за 2-3 місяці)?
-
Доброго дня, мене цікавить вакансії на фермі.
-
Тобто печатка перекладача не потрібна?
-
Лист, що погоджено
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо моєї дитини закінчився термін дії закордонного паспорта, а український ще не має, як тоді подати тоді заявку на CUAET? Достатньо тільки свідоцтво про народження?
-
Дуже дякую
-
Подскажите пожалуйста, если на руках уже есть разрешение на визу, значит не нужно отправлять документы, чтобы её поставили, можно в аэропорту это все сделать?
-
Підкажіть будь ласка, я добре знаю англійську але професію втратив, через проблеми з очима і також дуже стиснений у фінансовому плані. Підкажіть будь ласка, куди краще їхати щоб шукати роботу низької кваліфікації?
-
И у меня такая же причина ехать в Онтарио сначала
-
Доброго вечора. Хтось забирав паспорт в Мадриді самостійно?
-
Має прийти повідомлення про це.
-
Грасіас
-
Так, це правда.
-
це риторичне питання? бо я хочу пожити в іншій країні недовгий період часу та повернутись в Україну з новими знаннями, удосконаленою англійською та ширшим світоглядом.
-
Кажуть що це дві різні програми
-
Жіночка вище каже що в паспорт на місці роблять
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка. Прийшла єлектронна віза, щоб отримати вклейку візи у паспорт, треба відправити цього листа та документи і все? І підкажіть скільки приблизно чекати якщо в Австрії?
22 Jan 2023, 19:22
52929/124680
about 3 hours ago