Українська Канада
-
Кажуть що це дві різні програми
-
Жіночка вище каже що в паспорт на місці роблять
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка. Прийшла єлектронна віза, щоб отримати вклейку візи у паспорт, треба відправити цього листа та документи і все? І підкажіть скільки приблизно чекати якщо в Австрії?
-
Перед «якщо» ставиться кома, «назавжди» пишемо разом)
-
А чому б і ні? Отримати новий досвід
-
Чув таку новину, що відправляти паспорт більше не обов'язково, роблять електронну візу, це правда?
-
Привіт, мені 25, я айчар бізнес партнер (не рекрутинг) з досвідом 5 років, моя англійська Б2, їду сама Скажіть, роботу за фахом я навряд чи знайду з нормальною оплатою, так? бо в Канаді необхідно знати їхнє законодавство? я ще паралельно на дуже примітивному рівні знаю веб дизайн - варто пробувати удосконалюватись в ньому, чи пробувати шукати роботу за фахом. Чи може порадите якийсь інший шлях?? одразу скажу ще - що не планую залишатись в Канаді назавжди.
-
Тоже интересно. Сейчас еду в онтарио, потому что там есть знакомые с жильём
-
А можна поміняти провінцію через рік наприклад?
-
А куди саме писали? Підкажіть будь ласка.
-
Величезне дякую за інформацію🤍🤍
-
Можуть попросити покласти в лоток, який пропускають через апарат і повертають, на зразок як в аеропорту
-
Зрозуміло, дякую. А як на рахунок телефонів та іншої техніки
-
Як підійдете запитайте в черзі де люди стоять на вашу годину
-
Так удвох разом зайдете, якщо запис на 10.30 то проміжок часу для входу 10.30-11.30 і в порядку черги по годинам, сам процес здачі біометрії дуже швидко 5-10 хв, там багато столів обладнано для цього, близько 7
-
t.me/Mariiiiiiinaaa
-
Цей процес займає 2хв
-
😉🙂
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, по Онтаріо через рік локального досвіді роботи можна подаватися на ПР чи більше треба? Можливо знаєте "калькулятор" де можна підрахувати бали та який прохідний по провінції?
22 Jan 2023, 19:22
52946/124595
about 6 hours ago