Українська Канада
-
-
У меня там дочка завтра сдаёт биометрию😂 может ей больше чем мне повезёт
-
1. Особисто, лише якщо у вас є електронний запис. В будь якому іншому варіанті - поштою. Скриньки немає. 2. Не маю відповіді. Теоретично, хіба що людина має бути з довіреністю. 3.Ні. за зворотню доставку є окремі реквізити самого візового центру. Ви надсилаєте їм квитанцію. 4. Паспорти забираєте коли отримали лист "ready for collection". Так як був організований процес видачі сьогодні, здається з цим більше проблем бути не повинно .
-
Та я розумію, просто взагалі не зрозуміло як воно так виходить що комусь все в один день приходить а хтось тижнями чекає🤷🏻♀️
-
Цікавості ради, а де ви проходили біометрію? Я от від 1.04 досі чекаю новин😥
-
Добрий день. Цікавить декілька питань, якщо володієте якоюсь інформацією, напишіть будь-ласка відповідь 🙏🏻можна у приватні Всі питання по Варшаві 1. Чи можна здати паспорти особисто свої та друзів (подавались різними групами)? Чи обовязково для цього мати запис або там є скринька? 2. Чи можна оформити зворотню доставку на знайомих? 3. Чи можна оформити зворотню доставку у відділення пошти? Або лише адресну? 4. Скільки дають часу на отримання паспортів з візового центру якщо їх забирати особисто, для цього не треба мати попередній запис?
-
Можливо ви знаєте, можу я зробити ці тести там де я знаходжусь зараз?