Українська Канада
-
а что скажите про Халифакс ?
-
проглянув швидко доступну інформацію на вкладці іміграції і на перший погляд немає спеціальних умов для українців, поправте мене. www.welcomenb.ca/content/wel-bien/en/immigration_programs.html в будь якому випадку зверніть увагу на те, що це частково франкомовна провінція: Французська використовується та популяризується на рівні провінції, значна частка населення франкофони: New Brunswick Manitoba: до 14% населення франкофони
-
Вдячна за відповідь!) Яка між ними різниця?
-
Слава Україні! PR - це громадянство Канади?
-
Дуже дякую:)
-
Привіт!) Підкажіть, будь ласка, чи можна відредагувати один розділ анкети після відправлення?🙂
-
Чому ніколи не згадується Монреаль?
-
Можливо це когось образить. Шановні Українці, розумію, що великі міста такі як Торонто і Ванкувер привабливі. Я розумію, що в такому стані куди завгодно лише би не під бомби, але, будь ласка, не робіть кроків, у яких не впевнені. Через 3 роки ваш дозвіл на роботу закінчиться без права продовження, і що тоді? Програма CUAET не дає вам права на імміграцію просто так, але відкриває двері через роботу почати імміграцію через різні провінційні програми. Думайте трохи ширше. Шукайте провінції, які вам дадуть шанс залишитись у Канаді, а не пересидіти тут. В Онтаріо без високого рівня кваліфікації (PhD) і англійської (рівень 8) шансів отримати статус постійного резидента практично немає. Британська Колумбія те ж саме. Альберта має програму підтримки іммігрантів у маленькі містечка Манітоба, Саскачеван, Ньюфаундленд та Лабрадор - дуже легкі програми імміграції. Знайдіть інформацію самостійно. Знайдіть безкоштовного консультанта по імміграції. Є і платні, але не платіть більше, ніж $100-200 за годину консультації. Беріть платного тільки, якщо самі не можете розібратися з програмами. Читайте про провінції, куди ви їдете. Якщо ви вже вирішили їхати в Канаду, робіть це правильно, а не на емоціях чи дивлячись на красиві картинки в інтернеті. Чистого вам неба 💛💙
-
То, мабуть, лиш Ньюфаундленд і Лабрадор дали змогу одразу оформляти PR. Мене більше цікавить Нью Брансвік. Кажуть там недороге житло. Чи хто планує туди їхати? Можливо знає більше про цю провінцію? Потрібно пропрацювати рік, і можна подаватись на PR? Можливо хто що знає, відгукніться, буду дуже вдячна!!!!
-
Сорі хочу прояснити, чи можу я з України їздити в Румунію до візового центру?
-
Доброго дня. У заявці я вказав адресу де зараз знаходжуся але мені приходиться поміняти місце перебування (відповідно інша адреса), то я можу відправити на вклейку візи паспорти у іншій країні?