Українська Канада
-
я підозрюю що ПР вже дозволяє вам пряцювати постійно
-
Такой же вопрос
-
Заходьте в кабінет, посилання на який є в одному з листів що вам приходили на пошту, підсвіченo Sign your account
-
добрий день. Чи є хто отримав візу без дозволу чоловіка на виїзд дитини? питає подруга, котра розведена і не спілкується с чоловіком
-
Можно . Ми подали
-
Доброго дня. У заявці я вказав адресу де зараз знаходжуся але мені приходиться поміняти місце перебування (відповідно інша адреса), то я можу відправити на вклейку візи паспорти у іншій країні?
-
А можно в ОАЭ подать на визу Канады?
-
Ну так, і чоловіки які навчаються за кордоном чи є закордонними студентами теж можно виїхати
-
в закріплених повідомленнях є. може Вам буде легше знайти у фейсбуці в них. ось для прикладу одне з оголошень www.facebook.com/canadaua/posts/1364006017396672
-
А хіба в Альберті програми імміграції тільки у маленьких містечках?
-
Можливо хтось щось знає про еміграцію в атлантичні провінції, чи туди легко отримати PR? Наприклад Нью Брансвік, чи Нова Скоша?
-
Підкажіть. Як перевірити статус заяви. У мене пише нема записів коли ввожу свої дані
-
Дякую
-
В Парижі ,я прийшов до них ,хотів здати паспорт особисто ,сказали тільки поштою ,я запитався чи в дві сторони оплачувати ,вони сказали ні ,тільки в одну сторону ,а потім прийдете забрати особисто.
-
Вам ніхто не забороняє замовити нові паспорти через посольство в Канаді, коли виготовлення відновлять і потім звернутись до IRCC за продовженням робочого дозволу до 3х років як передбачала програма CUAET.
-
А ті, хто поштою відправляв паспорти у візовий центр - оплачували доставку в одну сторону? Бо зараз власноруч люди забирають готові паспорти із візового центру
-
Так . Ми паспорти власноруч здавали в центрі . І тут же попросили оплатили доставку
-
Тобто за доставку у зворотній адрес?
-
Ми оплатили лише доставку на Дом
-
У нас все те саме…..
22 Jan 2023, 19:22
53243/124560
about 2 hours ago