Українська Канада
-
з України? чоловікам напевно не можна перетинати зараз а взагалі так, можна
-
який саме кордон
-
треба чекати до двох тижнів, може більше, може менше
-
В мене зараз є робота. Але думав щоб офіційно все було. Думав буде можливо щось знайти. Дякую.
-
Senior php/js developer Можу займатися розробкою backend / fronted Портфоліо є, але засторіло. Потрібно відновити буде.
-
Зрозуміло, а є шанс за фахом влаштуватися з поганою англійською? Якщо так то яку краще провінцію розглянути?
-
Думаю за пів року зможу підтягнути, якщо буду постійно спілкуватися.
-
На прості теми можу спілкуватися, коли дивлюся фільми на англійській розумію відсотків 30. Якщо складні речення та швидка англійська, то можу не зрозуміти зовсім.
-
Доброго дня. Підкажіть будласка, якщо я працюю программістом вже більш 10 років, але розмовний рівень англійської не дуже. Які шанси в мене знайти роботу за фахом в Канаді? І яку провінцію краще розглядати?
-
Дуже велика подяка колективу Українського центру допомоги.З першої хвилини мене з сином зустріли з усмішкою та турботою.В центрі є все необхідне.Дуже,дуже Вам вдячна за підтримку.Ви робите неймовірно корисну справу.Відчуваешь любов та захист,співчуття.Ви найкращі!!!Ви неймовірні!!! ❤❤❤Щиро Вам бажаю всього найкращого!!!
-
Може хтось написати будь ласка про Альберту м.Калгарі ,там складна программа еміграції?
-
Розумію, я теж постраждала. Але у цьому прсті ви ніби пишете що у великому місті у нас шанси залишитись майже нульові.
-
Просто що поганого у тому що молоді люди хочуть покоряти великі міста?
-
А хто сказав, що я не хочу повертатись в Україну?
-
То Канада. Всюди будуть якісь кліматичні особливості.
-
Так, це як раз до сьогоднішньої заметілі
-
Сьогодні Вінніпег снігом засипало
-
Тільки сьогодні зустріла пост у фб: товариші, в Манітобі зима з жовтня по квітень, приймайте рішення зважено, будь ласка! Це дуже вірна порада, бо інколи доки за чотири місяці весну дочекаєшся - сам посірієш, а тут аж пів року.
-
Влучна порада, дякую!
-
Хтось знає про допомогу у британській Колумбії?
22 Jan 2023, 19:22
53296/123823
about 6 hours ago