Українська Канада
-
А де в Україні ви здавали біометрію?
-
Мене цікавить ньюфаунлед та лабрадор,які там критерії на подання на PR. Я сам не можу розібратися на сайті... Чи можна працювати на будь-якій роботі і потім подаватися на по?
-
Найближче вам відправляти в Бухарест. Оплачуєте курьера туди і зворотній напрямок (чек вкладаєте до листа)
-
Ми заповнювали цю форму,як дозвіл від батька,підписували свідком і батьком і долучали скан паспорта де підпис батька є.Все пройшло.
-
VAC passport transmission fee - це суто послуги пошти або кур’єрські, я правильно розумію ?
-
Будь ласка, підкажіть порядок, механізм отримання (вклейки) візи в паспорт. Надійшов лист, що віза схвалена. Який зараз механізм дій, які документи, копії документів необхідні за особистої та курйської подачі! Детально за пунктами. Дякую за відгук!
-
Ставте + (yes)
-
Чесно незнаю, в групі читав що потрібно з печаткою, але у вас у повідомленні сказано що потрібно тільки ваш підпис, тому краще спробуйте так як ви хотіли, якщо ж це не підійде то вони вас повідомлять що потрібно зробити
-
Дякую!
-
Хай спробують продовжити в укр консульстві.
-
Добрий день скажіть будь ласка подруга відправила паспорт на вклейку візи до Мадриду , але проплатили тільки в одну сторону доставку.Бо на почті сказали ,що не можуть оплатити назад. Їй подзвонять що віза готова? І потрібно їхати до консульства де здавали біометрією самій?
-
Можна продовжити дію закордоннного паспорта, якщо в Україні знаходяться ваші рідні
-
Скажіть будь ласка, я вирішила сьогодні подати заявку на CUAET, мені 17 років, буквально через півтора місяці уже буде 18. Мені ставити + на запитання чи хочу я працювати? Типу я хочу мати цей дозвіл, проте чи не зіграє ролі це для мене, так як поки я неповнолітня
-
Скажіть будь-ласка, є ті, хто знаходяться в БолгаріЇ? Як відправляли паспорт та куди? Чи можна відправити паспорт на вклейку до іншої країни, та чи відправляють потім його поштою назад? Не знаю що робити, бо не зможу без паспорту виїхати з Болгарії потім Дякую
-
Просят фото сторінки з паспорта та дозволу на виїзд
-
Скажіть, covid-19 letter, останнє що має прийти на пошту? І скільки чекали після всіх листів на запит паспорту?
-
як написали вище. коли приймуть тоді будемо розбиратися. в цілому науковий висновок там такий собі. я думаю його не приймуть)
-
авжеж. Законопроект не є законом. його подають депутати, і тільки після розгляду і голосування подають на підпис президенту, іто президент ще вето може накласти
-
ну це як заявка на візу і отримана віза 😂😂😂
-
це законопроект.
22 Jan 2023, 19:22
53430/124877
7 minutes ago