Українська Канада
-
авжеж. Законопроект не є законом. його подають депутати, і тільки після розгляду і голосування подають на підпис президенту, іто президент ще вето може накласти
-
ну це як заявка на візу і отримана віза 😂😂😂
-
це законопроект.
-
Як я зрозумів візу дають не на 10 років, хто отримав відгукнітся
-
не зовсім, я законно перетнув кондон до 25, навідь до 24 ( до початку війни) але закон настільки недолугий, що по факту можуть притягувати навіть тих хто вже півроку живе за кордоном. Але , знову ж таки, будемо розбератися після того, як він вступить в силу.
-
Дата закінченя візи-це Expirity date?
-
Візу дають на скільки років?
-
давайте закон приймуть, потім будемо розбератися ) А зараз поки говорити не має про що )
-
Хто в Туреччині подавав доки: скільки часу зайняла вклейка візи у паспорт?
-
Дякую за відповідь. Але хотіла уточнити У мене адреса проживання написана на OWP, оскільки отримала його по пошті. Цього буде достатньо? Договору оренди не маю оскільки проживаю у дочки.
-
Я теж не можу зрозумiти, до з ним робити? Якi точнi обмеження згiдно нього
-
Мені , дружині, і іншим членам родини надійшов такий лист, як я розумію він прийшов всім я так і не зрозумів. Якщо проходити за посиланням що б перевірити правила в’їзда і вказувати шо ти вакцинований викидає просто на нашу програму КУАВЕТ. Я так і не зрозумів, , якщо лист надійшов всім, то з’явились якісь зміни чии ні ?
-
мені прийшов
-
Это должно прийти письмо с такими данными. Иначе надо высылать
-
Комусь приходив такий лист?
-
Всім привіт. Чув новину про те що якщо вилітаєш з певних країн Європи то не потрібно висилати паспорт на вклейку візи. Хтось має посилання де можна прочитати про це
-
Доброго дня!Як знайти волонтерів,які зможуть допомогти з переїздом 16-ти річного хлопця?
-
Якщо все буде добре то встигнете. Але іноді рейси затримуются
-
Фух. Дякую 😰
-
Скажіть будь ласка,яка середня оплата праці і вартість орендованого житла?
22 Jan 2023, 19:22
53447/124560
about an hour ago