Українська Канада
-
Реєструватись на вільні дати або ще раз ввечері спробувати бронювати ,після 19:00 з‘являється багато місць
-
НЕМАЄ обмеження в часі на біометрію. Його зняли для українців
-
Я зовсім не додавав візи і штампи, і отримав візу
-
А тепер 2 питання😅 Хто знає, підкажіть будь ласка Що робити якщо вільні дати аж на кінець травня А на подачу біометрії дають лише 30 днів😅
-
Вітаю!Наразі шукаю роботу у провінції Манітоба або Ньюфаундленд.На Україні працювала медичною сестрою,дитячим масажистом. Цікавить на які вакансії можу розраховувати до отримання ліцензії?Як шукати роботу у будинках для літніх людей?Як називається професія по догляду?
-
подскажите сильно ли критично, если не влез скан паспорта с печатью вьезда в польшу?я уже отправила заявку, может можно как-то исправить? и подгрузить
-
будемо сподіватись
-
хай не хвилюється, або вклеєні візи більше будуть не потрібні, або вклеять потім)
-
Добрий день, сьогодні отримали лист від посольства, що дають елоктронну візу для прильоту до Канади, мати хвилюеться и просить дізнатися чи можна по прильоту вклеїти 10 літню візу в паспорт? Підкажить може хтось знає.
-
Доброго дня. Підкажіть чи можна поставити візу у продовжений паспорт? Комусь вже ставили?
-
Добре. Дякую
-
Також цікавить. Паспорт готовий чи ще чикати?
-
Доброго дня, коли прийшло таке повідомлення, як довго чекали на деталі ? Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка по такому напрямку як SEO в IT? Хотіли б поїхати в провінцію Альберта. Але на сайті indeed не так вже й багато таких вакансій.
-
Ооо Дякую💕🙏
-
Скажiть якщо я вiдправлю документи і там щось неправильно (ну наприклад свідоцтво про народження треба перекласти на англійську а я прикріпила на укр мові) вони ж мене не отфутболять а просто напишуть що дозагрузити так?
-
про дозвіл батька не можу сказати, але ми самі перекладали в Ворді, ніяких нарікать не було, просто требя перекладати більш менш юредично, людям в посольстві гловне розуміти про що документ, а печатку вони на оригіналі бачать. Для малих дітей треба свідоцтво про народження, для дорослих виписки по нерухомості
-
Ви обрали не той центр, якщо Вам потрібна Італія обирайте ось тут зі списку країн vfsglobal.ca/canada/
-
Ті хто реєструвались в Італії підкажіть як діяти будь ласочка🥺😅🙏
-
дуже розумно) як думаєте, ті що отримали вклеєні візи - для них нічого не зміниться? вʼїжджай коли хочеш
22 Jan 2023, 19:22
53556/123820
about 2 hours ago