Українська Канада
-
Скажіть будь ласка,хто здавав паспорт особисто в візовому Варшава,коли Ви отримали трек номер?
-
Дякую Вам за відповідь! Бо по чатам читала, що потрібно бути у той же провінції де і компанія через податки. Нажаль, я не девелопер, а Manual QA 😅
-
Є так багато наших співвітчизників, які втратили все, навіть труси! Не потрібно міняти ціни в Канаді, потрібно мати серце і відкриту душу, ми самі впораємося без ваших недоречніх коментарів
-
Тобто якщо я подам на біометрію в Туреччині то і візу я маю дожидатися там? Скільки загальному місяців це може тривати?
-
А що скажете за Оттаву? Я читаю зараз багато про Калгарі та Оттаву. Оттава звичайно дорожча, але шансів знайти роботу у ІТ більше.
-
Потрібна допомога !!! Паспорт у дочки 16 років закінчився 10.04.2022 року , продовжила на 4 роки 31.03 22 в Українському посольстві після подачі анкети ( в Україні відмовлялися продовжити скоріше) На вклейку візи подано 01.04.22 . Читаючи різні форуми бачу таку картину , що до уваги не беруть продовжені паспорти , візу кладуть по терміну паспорту . Тобто вклеють візу тепер термін якої закінчився , ще тиждень назад . Який вихід з цієї ситуації ??? Можливо хтось стикався з такою проблемою . Допоможіть будь ласка 🙏
-
А якщо моя жінка та мій син громадяни Китаю, можуть ли вони подаватися на PR та користатися іншими пільгами для українців?
-
Та нажаль зараз через Львів до вас не можна потрапити. Щоб підтвердити біометрію потрібно шукати іншу державу.
-
Щиро дякую
-
Де знайти інформацію про те, як скласти резюме для Канади,може хтось особисто може допомогти?
-
Привіт всім! Скажіть будь ласка, якщо вже подано заявки по програмі CUET (подавала на себе і двох дітей) і заявки було схвалено і є вже візи в паспортах, але одна дитина не може поки що їхати до Канади, що в такому випадку стається з візою?
-
Підкажіть будь-ласка, можливо ви знаєте, по програмі CUAET я можу працювати в Uber чи потрібно бути self-employment ?
-
До речі дуже багато новобудов будується за гроші ззакордону але це в основному не інвестиційні проектиа для себе. Але те що країна можливостей то точно 😉
-
Підкажіть, будь ласка, для навчання медсестрою який рівень мови вимагає кожна провінція! Я розглядаю Альберту, Саскачеван, Манітоба та Британську Колумбію, Квебек.
-
Дякую за відповідь 🙂 Гарного дня
-
Це виходить 20% вартості За вже збудоване нерухомість? +Здав в оренду 5% - Іпотека 3% Щей нерухомість росте в ціні від 10-15% в рік Але потрібно мати власну нерухомість як заставу?
-
О це впринципі дуже навіть ок 👍👍👍 Бачте не врахував підняття вартості житла Але основа є стабільність економіки
-
Якщо ми фінансово витягнемо, обов'язково візьму. Але я їду з 2 дітьми у одного бронхіальна астма так що як з фінансами буде невідомо... Але дякую. Вся інформація цінна🤗
-
В Україні як я замітив по багатьох іменно багатьох знайомих Їздити на заробітки до європи Спочатку на квартиру 2-3 роки Потім на ремонт 1-2 роки Потім на машину 1 рік А пізніше не хотіти йти на роботу в 600-1000$ в Україні 🤷🏼♂️
-
Мені так виглядає Що Інвестування в нерухомість в Канаді ну супер не вигідне Спів відношення низьке ренти до вартості дуже навіть низьке
22 Jan 2023, 19:22
53825/123823
42 minutes ago