Українська Канада
-
От тепер я зрозумів чому хлопці в Львові купляли нерухомість Вони в 3 рази більше зароблять з інвестованих грошей ніж би це робили в кКанаді І будуть власниками 5 елітних квартир в центрі Львова. А не особняка на квадратів 100-150 Щей за 250 км від Торонто
-
Дякуємо за поради🤗можливо є програмки які допомогабть підготуватися до здачі екзамену?
-
А мене цікавить дитячий садок? Хоча по диплому я вчитель...
-
Ну впринципі кілька годин хай буде 3 год на 7 днів 20 годин грубо 400-600/20 годин 20-30$ за годину Ну все логічно Дякую за відповіль 🙂
-
Давйте онтаріо Візьмемо наприклад будь яку житлову нерухомість вартістю 500.000 Яка буде вартість оренди в місяць Точніше чистий прибуток власника
-
дякую за інформацію. скажіть, будь ласка, зможете потім допомогти мені?
-
Власне так 100% контент робити це одне ;) Там перегляди основне 🙂
-
Доброго ранку! Скажіть будь ласка, якщо я отримаю PR ,в Лабрадорі ,я можу переїхати потім в любу провінцію?
-
В нас в Львові є два хлопця з канади в плані там гроші заробили вони купили пів елітного будинка в центрі Львова приблизною вартістю 500.000 І здають квартири в ньому Там 300 квадратів 5 квартир по 60 квадратів це все приблизно Разом 5.000 американьских мають приблизно Це 6.000 $канадських Підкажіть вартість оренди в місяць особняка в канаді за 500.000 приблизно?
-
Моя історія з Альберти. Він працював по кілька годин кілька днів в тиждень і казав що виходило в районі 400-600 на тиждень. Але це був просто додатковий заробіток для нього. В нього була ще основна робота
-
шановні готовий сплатити за допомогу в заповненні анкети для мене та моєї родини. просто документи різні і я не можу особисто заповнити анкету по відео. Так як я громадянин Азербайджану та маю постійне видожіння в Україні, дружина та старша донька громадяни України, молодша дочка 2 місяці маємо лише свідоцтво про народження
-
А я дивився блогера то він казав що під час ковіду печаль І З понеділка по четверг 20$ А пятниця субота не діля 30-35$ Це десь районі ГТА такі зп Машина кемрі гібрид 5 літрів розхід І кому вірити 🤷🏼♂️
-
Знайомий їздив під час ковіду то виходило навіть більше ніж 20$ в годину. Хоча це напевно від міста залежить. Після зняття обмежень казав, що заробітки впали і він закинув
-
Я думав на перший час доставка їжі або убер таксі в Україні цим займався 10 років тому і зараз знову повернувся Виходить в м.Львові чистими за годину 4cad$/год Я працюю в тиждень 75 годин і це норм ну не є щось страшне. Переглянув блогерів Є інформація що 20$ можна мати в год. Підкажіть будь ласка.чи правильно пишу
-
Или жить дальше от Торонто. Или вообще в Оттаве. Не все так плохо в Онтарио.
-
доброго ранку, хто може допомогти із заповненням заявки за програмою?? напишіть будь ласка у личку
-
Вот с CPP turbotax.intuit.ca/tax-resources/canada-income-tax-calculator.jsp
-
Виглядає правильно. Просто ще треба додати CPP і EI
-
Не вижу эту таблицу в англоязычной статье
-
Чесно кажучи не зрозумів в чому жарт 🤷🏼♂️ Я неправильно порахував фул тайм 1.5?🤔
22 Jan 2023, 19:22
53849/124010
about 11 hours ago