Українська Канада
-
Добрий день:) Підскажіть будь ласка, сьогодні віправила заявку і помітила, що дату закінчення паспорту поставила 25.04.2029 замість 24.04.2029 😭 Чи треба писати листа, і якщо так, то на яку адресу? Дякую.
-
❗️БЕСПЛАТНОЕ ПРОЖИВАНИЕ ДЛЯ УКРАИНЦЕВ‼️ Друзья, только узнала про три сервиса для украинских иммигрантов, кто приезжает в Канаду по упрощенной программе. Канадцы сдают своё жильё бесплатно. В объявлениях указано сколько человек могут приютить, на какой срок и условия (дети, животные и проч.) Рекомендую проверить, надеюсь, эта информация поможет кому-то. www.ukrainetakeshelter.com host4ukraine.com icanhelp.host
-
Допомога українцям від Канади! (Оновлення) Новини досить приємні і неочікувані, тому читаємо! Уряд Канади вирішив таки підтримати українців і фінансово! 9 квітня прем’єр міністр Джастін Трюдо оголосив про виділення 100 мл доларів на гуманітарну допомогу українцям, прибувших по CUAET! Сюди входитиме: ⁃ перебування новоприбулих українців в готелях до 2 тижнів ⁃ фінансова підтримка до шести тижнів розміром в 500 доларів на тиждень ⁃ Ідуть переговори з авіакомпаніями Канади для організації чартерних рейсів для українців Також кілька слів сказав і міністр імміграції Шон Фрейзер: ⁃ Вже одобрено більше 30000 заявок для українців по CUAET ⁃ Канада не требує біометрії від тих, кому менше 18, більше 60 та тих, хто вже мав біометрію попередьно. (Коментар від мене: перевіряйте кабінети і чекайте на листи зі скасуванням. Для певності - уточнюйте ще у своїх візових). Деталі цих оновлень сказали чекати на днях. Сподіваємося, що все, що оголосили, таки ввійде в силу! А ще від себе додам за мою провінцію Онтаріо, бо це дуже важливо: медичне страхування буде доступним всім українцям! Для цього потрібно: ⁃ Тих у кого вже є робота: піти в Service Ontario і скласти документи на страхування, мати з собою паспорт, лист від роботодавця, дозвіл на роботу і доказ місця проживання (рахунок за мобільний телефон, договір про оренду і тд) ⁃ Для тих, хто ще не працює, але має відкритий дозвіл на роботу: написати мейла (лист прохання про медичну картку) на [email protected], додати туди скан-копії всіх документів (тих, що перелічила вище). Процедура ще нова, тому і просять писати ці мейли поки що, згодом, думаю, що вже все в Service Ontario будуть робити на місці. Я в п’ятницю сама була в Service Ontario, мені так і розповіли. За інші провінції - уточнюйте, лишала також інформацію в себе в телеграм каналі. Посилання на офіційні джерела: pm.gc.ca/en/news/news-releases/2022/04/09/prime-minister-co-convenes-stand-ukraine-pledging-event?fbclid=IwAR3FZWkdRsZFDJ_jN_CIscFdC9OWpS5Mp-WwKzx0ls_Ng_5m www.cp24.com/mobile/news/federal-government-announces-measures-to-assist-ukrainians-seeking-to-come-to-canada-1.5855612
-
Підкажуть будь ласка, чи мені потрібно це вказувати у заповненні візи ? Було відкрите кримінальне провадження в якому я був підозрюваний , але його закрили у зв'язку із встановленою відсутностю в моїх діях складу кримінального порушення
-
Я так думаю що коли паспорти будуть готові то працівники візового центру покладуть паспорт до конверту, напишуть мою адресу і замовлять для себе курьера. Чи не за це ми платимо 125 зл?
-
Я ничего не заказывал, уже писал. Как вы это себе представляете? Прийти на почту и попросить их через незнаю когда забрать незнаю что?
-
По адресу, в отделение почты сотрудники визового центра не пойдут
-
Коли здаєте біометрію, вам видадуть роздруківку з адресами, де можна вклеїти візу, що підходять саме под ваш випадок
-
Я ніде не писала про свідоцтво Не вимагалося
-
У моїх теж, в обох Але дозвіл все одно треба
-
У неї є закордонний паспорт, можливо в цьому річ
-
Зрозуміла)
-
Я його ще не робила і він не вимагався для сабміту анкети, я тільки свідотство про народження і паспорт прикріпила
-
Ви дозвіл на виїзд тут прикріпляли? На англ мові , так?
-
А, дякую) моїй 5 і такого також не було, а то я вже злякалась)