Українська Канада
-
Нотаріально 1листок
-
Ніхто не сперечається з цим. Просто зараз в Україні національне відродження. Чому б не скористатися миттю, та не почати розмовляти українською? Вона ж набагато лункіша та приємна, ніж москачка.
-
Не в цьому проявляється патріотизм і любов до країни
-
Я почув вашу думку, і згоден з вами. Просто тут правила і все.
-
Отож бо. Це і бісить) чому саме зараз?))))
-
Якщо в минулому служили, то в чому складність заповнити як воно є? Вони все одно наврядчи будуть перевіряти прискіпливо все.
-
добрий день, хто може проконсультувати. Учора у Стамбулі здали біометрію. Але у дітей 8 та 17 років, паспорти до 2021 року, ми встигли їх продовжити в Україні, але письмово на наступній сторінці з печаткою до 2026 року. При здачі біометрії представник звернув на це увагу, але не зрозуміло як бути далі? Куди вони вклеюватимуть візу?
-
А я хочу вам нагадати, що мова – це першочерговий інструмент та сила нації. Якщо ви нехтуєте мовою навіть коли довкола всі нею спілкуються (як заведено у цій бесіді,) то ви кривдите націю. До войны я и сам редко по-украински говорил. Сейчас всё иначе.
-
Я відповів, і що це змінює? У чому питання
-
Питання залишається. Скажіть будь ласка, як повинен виглядати дозвіл на виїзд дітей ?
-
тут боти інколи атакують тому всі українською обов’язково спілкуються :) Українці не сваріться,дружіть❤️🇺🇦💪
-
Правила я не бачила. Тепер бачу.
-
Я громадянка України і тільки хотіла Вам нагадати правила даної групи. Все буде Україна!!! Гарного всім дня і мирного неба
-
Мені не важко спілкуватися як українською так і російською мовою. Ми вільна країна і народ. Тому я маю право вибору. І щось комусь доводити я не буду. Я тут за інформацією. А не для сварок. Будьте здорові.
-
Правила є правила, чоловіче.