Українська Канада
-
Напишите українською, то отримаєте відповідь🇺🇦
-
Незнаю точно, але ось таке бачив
-
Добрий вечір, Якщо я правильно розумію то по приїзду до Канади по відкритому дозволи на роботу и після вдалої першої Survival job потрібно починати оформлення по місцевій программі імміграції для отримання PR у майбутньому, правильно я розумію? Чи можно подаватися на PR просто по факту досвіду роботи в Канаді. Можете пояснити будь ласка
-
Добрый вечер. Может кто-то после отправки паспорта на вклейку визы возвращался в Украину по внутреннему паспорту? Реально ли это , если выезжали по загранпаспорту? Кто-то делал так?
-
А що стосовно Альберти ?
-
Підкажіть, будь ласка, як правильно подати паспорти батьків на вклейку візи і потім забрати, якщо вони самі на даний момент це зробити не можуть (біометрію вони здали)? Потрібно якісь додаткові документи від них чи дозволи?
-
Але вона зараз у Німеччині. Дуже хоче в Канаду...
-
Дякую
-
Сестра чоловіка Front End, шукає роботу. Можливо станеться меджік і хтось бачив релевантну вакансію? Рівень її англійської: Пре-інтермідіат.
-
Мені взагалі дивно повідомили, жодної інформації не було, але через тиждень прийшов лист "заберіть" з посольства
-
Підскажіть будь ласка, як Вам повідомили, що паспорти готові? І хто Вам їх видавав?
-
можливо є якісь безкоштовні онлайн-курси для вивчення англійської мови? 🇬🇧
-
Спасибо
-
Нету
-
Можливо,хтось підкаже?
-
Щоб податись на PR
-
Я сам віддавав і забирав, на жаль про кур'єра не знаю, здається 3тю сторінку під кур'єра потрібно ще
-
Підкажіть, будь ласка чи потрібен іспит з англійської мови для цієї провінції?
-
Для здачі біометрії треба тест ковід робити ?
-
Скажите с Украины есть отправка паспортов на вклейку кто знает?
22 Jan 2023, 19:22
54534/123821
29 minutes ago