Українська Канада
-
Про податки я розумів.
-
Добрий день! Може знаєте, чи зараз ще можна заїжджати в Польщу по українському паспорту?
-
Вам щиро дякую за висвітлення широкій масі таких важливих питань. В мене просто в уяві не виникло би такого питання.
-
Зрозуміла. Дякую за відповідь
-
Судячи з поста, вам напевно потрібно буде працевлаштуватись и отримувати кошти через роботодавця. Тобто клієнтську базу будете напрацьовувати іншій людині. Свобода як вона є
-
Скажіть будь ласка, якщо авто було привезене із США в Україну два роки тому, зараз я перебуваю у Польщі з цим авто. Я можу відправити його до Канади?
-
Повірте, всі податки ви заплатите коли будете купувати в магазинах. В середньому 13-15% від покупки піде до держави, аналог нашого ПДВ який доречі на цінниках магазинів та ресторанів не зазначається, а додається вже на касі.
-
Доброго дня. А працювати фотографом там буде можливість?
-
добрий день
-
t.me/UkrainianCanadians
-
добре, а можно посилання на чат, бо по каналу важко шукати
-
а за скільки часу можно отримати резидента (PR). Приблизно, щоб розуміти
-
Еммм. З чого Ви це взяли? Багато айтішників готові платити податки, якщо бачать куди вони йдуть. Та й ФОП в Айті в Україні то більше ухилення контори від податків.
-
Доброго дня! Хотів запитати може хтось знає! Навчання в університетах в Канаді для українських дітей платне? Чи в деяких містах безкоштовно? Нас ціквить медичний університет!
-
Податки не побачать. Я гадаю що механізм «впустити» зробили, але ще недокінця попрацювали над іншими механізмами
-
Такі правила лише у Онтаріо? Не бачу інформації що до Ванкуверу. Сподіваюсь що буде інформація по BC
-
Просто буде так що більшість it будуть продовжувати працювати через Український ФОП і жити як туристи 3 роки (
-
Я тільки за і дякую, Канаді за допомогу, але серед нас є люди які здатні організовувати людей і бізнес, які не будуть брати 500$ на тиждень, і з радістю віддадуть цю суму іншим людям, яким це потрібно, до вас ніяких претензій, а навпаки ВЕЛИКА ПОДЯКА, за допомогу. Просто не до кінця розумію таке обмеження (
-
Есть кто из Казахстана подаёт?
-
А якщо відкрити американський C-Corp і сплачувати податки в Америці, а в Канаді бути як власник американського бізнеса, так можна?)
22 Jan 2023, 19:22
54718/123896
2 minutes ago