Українська Канада
-
Колаборації кількох айтішників і маркетолога дозволить всім отримувати чудові ЗП і бути реальною компанією
-
Звісно, тому і кажу про айтішників які легко можуть реальний бізнес с кількох розробників в виді агенства зробити
-
Добрий день всім! Допоможіть, будь ласка, порадами з такого питання! Можливо хтось уже таке пройшов. Якщо летіти до Вініпега через Калгарі, чи є в аеропорту Калгарі інформаційні стійки для українців по програмі CUAET? Як взагалі проходить вся процедура. Чи краще летіти через Торонто? Заздалегідь дякую за відповіді і поради!
-
Тобто не можна самого себе поставити на СЕО своєї компанії?)
-
и всё?
-
Там ж вказано, оплата за кожен паспорт
-
Опишіть як PR отримати через стоврення своєї компанії Багатьом ІТшникам таке буде неймовірно цікаво +робочі місця створювати для українців таким чином навіть без знань мов
-
Так, там правильно написано, що ви маєте набрати мінімум CLB 4. Але там немає фрази, що "Якщо ж у вас є знання мови і ваша робота категорії 0, A, B, то тесту з мови не треба 🙂 Зрозуміло, що роботу цих категорій без мови не знайти. " =)
-
Просто я подивилась на ціни на перельот,а поки ще не знайшла дешеві перельоти туди
-
Я про цю програму Лабрадору
-
Я перепрошую, але в програмі нічого не сказано про те, що по NOC 0, А, В не треба було здавати IELTS. Може я не побачив?
-
Ви можете в‘їхати на протязі дії вашой візи