Українська Канада
-
Привіт, мене звати Боббі Пейт. У мене є можливість працювати вдома, від якої ви можете отримати вигоду та заробити 700 доларів США за один тиждень. Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться зі мною
-
Моя знайома дівчина так подала і з червня місяця нічого 😭😭. Теж міркуємо , чи може це бути причиною такого довго розгляду
-
Добрый день подскажите пожалуйста если есть виза для Канады , делала еще 3 месяца назад могу сейчас приехать ? Или там дается время когда можно приехать ?
-
Привіт усім! Чи є тут ті, хто подавався на cuaet за внутрішнім паспортом старого зразка? Відгукніться будь ласка ❤️
-
У Вашому кабінеті повинен був змінитися статус заявки. І про це Вам мало прийти повідомлення. То там і написано, чи підтвердили, чи відхилили.
-
Так, якщо не змінять згодом.
-
Друзі. Потрібна допомога. Де можна перевірити, чи поставили мені візу?
-
Дякую.
-
Дат
-
Згоден, усі ці "ніт" , "най буде" помісь угорсько -української, слух ріжуть. Тільки наша солов'їна))
-
Доброго ранку, у вас є посилання, де можна відстежити статус? Бо в мене трекінг номер є, а де відстежити ні.
-
Я не сумніваюсь, що там є лікарі Я сумніваюсь, що зможу їх оплатити😂
-
Буде ідеально якщо просто припинять подачу нових заявок, а всім хто подав дороблять все і дадуть WP і 3000$
-
Дякую! Тобто це усе ж таки правда ?( Дуже хвилююся , не встигаю , але можливо що це о ії змінах, а не закриті
-
Вже не в тренді закарпатьсько-українсько-венгерська.Найкраща чиста ,солов'їна)
-
Ніт.
-
🧐Та й ізорова вже нема вже скоро 9 років,то може вже українською)
-
То азіровский мем
-
До чого тут кіт?Чи що таке "ніт"?
-
Отримання канадського статусу біженця вимагає підпадання під ряд вимог і набувши статусу біженця особа має ряд суттєвих обмежень
22 Jan 2023, 19:22
5484/123723
12 minutes ago