Українська Канада
-
Підкажіть, будь ласка, чи має якесь значення, яку адресу я вкажу при заповненні аплікації в графі mailing address ? Бо residential address зрозуміло, треба писати прописку, а mailing address? Будуть на цю адресу потім приходити якісь листи чи ні?
-
Я на таких одразу пишу скарги. Гібридна війна - методи рос спецслужб. У нас до того ж, військовій стан давно, у них старі методички
-
18 травня цього року? Йдіть у найближче посольство України, якщо ви зараз за кордоном, чи в міграційний центр, якщо в Україні, і подовжуйте дію паспорта
-
Підкажіть будь ласка, якщо у дитини паспорт закінчується 18 травня, віза також буде до 18 травня?
-
Добрий день, чи могли б расказати про програму миграции в Nova Scotia?
-
Привіт. Підкажіть чи можливо здати біометрію в одній країні , а паспорт в іншій. І на скільки це складно, якщо можливо ( питаю так як бачу що на біометрію великі чорги там де ми зараз знаходимось, а в іншій країні немає)
-
Єдине що класно там це люди і природа. Але то все класно допоки не зрозумієш що окрім одного басейну і двох магазинів та гуртку для дитини раз на тиждень більше нема що робити. Робіть добре свій research перш ніж вибрати туди переїздити. Та провінція далеко не всім підійде.
-
Доброго дня в нас не получається заповнити ту анкету
-
Та не хвилюйтесь, якраз все і затримується, бо купа людей питає і дзвонить про строки розгляду)
-
Хто знає куди можна, написати чи позвонити з приводу строків розгляду і ще декількох питань по візі?
-
Саме велике місто Сент-джонс 110 тис мешканців. Друге найбільше всього 26 тис. Так що вибору де жити не сильно багато окрім Сентджонсу. Дивимось average snowfall помісячно для цього міста шо знаходиться на широті Києва ;). Сніг з October till May. With heavy snow November till April.
-
Напишіть мені, я чомусь не можу вам написати.
-
Доброго дня хто може допомогти в заповнити анкету на Канаду
-
Дякую
-
Висновок до цього законопроекту не передбачає нічого подібного. Не розповсюджуйте паніку, будь ласка.
-
Досить зраду розводити, коли це ще навіть не ухвалили.
-
Спасибо. Пойду гуглить)
-
Ось звідси, якщо точніше 🤷♀️
-
Тільки це не перше читання. А висновок Апарату
-
Ага, як раз хотіла викласти пояснюввльну записку.
22 Jan 2023, 19:22
54857/124829
about an hour ago