Українська Канада
-
Та насправді будь якої інформації чекаємо, просто якщо відмова то має ж прийти і таке повідомлення;) а просто ніяких повідомлень не приходить окрім того що біометрію прийняли
-
КаК записаться в ВАК в Вене, чтобы забрать паспорта с визами лично?
-
Всім привіт. Як дізнатися що вже надали візу? Який має бути статус? Яким має бути повідомлення? (Білметричні дані вже здані ще 31 березня, але досі немає ніякої відповіді)
-
Щиро дякую за відповідь!!! Бажаю Вам всіх благ!!!
-
Цікавить інформація про чартерні рейси.Це буде безвізовий в'їзд?
-
Ви рекоутуєте на певну фірму , чи шукаєте людям роботу ? Не сприймітб це як дурне питання бо для менн рекрутер відштовхуюсь від країни Польща , саме так працює .
-
Ну в чаті про відмови ніхто не пише, але це не означає, що їх немає. Я просто колись подавався на візу в США і був на 99% впевнений, що отримаю, але отримав відмову. Тому стараюсь бути більш стриманий до отримання візи
-
Так все правильно, чекають на позитивну відповідь, сподіваються, що негативної не буде)
-
Пока ещё не были случаи отказов. Или вы такие знаете?
-
Just out of interest: чому в чаті завжди пишуть після здачі біометрії, мол чекаємо на лист на вклейку візи? Шанс отримання ж візи не 100%. Не хочу нікого лякати, але на всякий випадок просто нагадаю.
-
Доброго дня) Підскажіть будь-ласка, ми з чоловіком заповнили одну анкету на візу в Канаду. Нам обом прийшло запрошення на біометрику. Я зареєструвалася на здачу біометрики і буду здавати біометрику 13.04 в Будапешті. Чоловік через війну не може зараз здати біометрику. Але, у нього в 2016 році була відмова у візі в США, ми про це вказали в анкеті.(Чоловік здавав відбитки пальців для США) Йому потрібна здати біометрику також?) Буду дуже вдячна за відповідь ♥️
-
Паспорт за 3 роки не дають? 5 років треба
-
Є паспорт . Гадаю не важлило який документ
-
Дякую за відповідь!Ще скажіть-а в дитини є паспорт?Читала,що зазвичай як лише свідоцтво,то запитують дозвіл.
-
Добрий день, в Будапешті було багато вільних дат, та і у самому посольстві 8.04 людей зовсім не було.
-
Після біометріі на дитину прийшов запит в системі
-
А Ви це зробили після біометрії чи до?Це було з особистої ініціативи чи за запитом візового центру?Маю дозвіл і не знаю коли його показувати/відправляти?
-
Підкажіть будь ласка, в дитини закінчується паспорт в кінці травня, візу видадуть до кінця дії паспорту чи на довший термін?
-
Добрий день! Там у consern letter немає поля для паспортних даних батька, тільки ім'я та адреса. Їх взагалі треба писати? І прикладати до letter?
-
Хто здавав паспорт 29 і ще не отримав ні повідомлення, ні паспорта? А тим більше чи хтось дочекався кур‘єра? Варшава.
22 Jan 2023, 19:22
54963/124681
about 2 hours ago