Українська Канада
-
Якщо Ви хочете записатися на прийом по електронній пошті, Ви можете зробити це, скориставшись скринькою [email protected]. Щоб подати запит до Візового Центру Канади на запис для здачі біометричних даних має бути вказана наступна інформація: Ім’я та Прізвище Дата народження, як в паспорті IRCC номер, який складається з 13 цифр (вказаний на другій сторінці Листа-запиту на здачу біометричних даних) Номер мобільного телефону та адреса електронної скриньки. Копія Листа-запиту на здачу біометричних даних має бути вкладена до електронного листа. Наразі через високий попит можливість перенести або скасувати запис, зроблений через електронну пошту, буде недоступна до подальшого повідомлення. Запис буде зроблено на основі перших доступних місць (дата та час) на момент отримання електронного запиту, всієї необхідної інформації та підтверджуючих документів. Запис для сім’ї/групи (максимум 5 людей) має бути зроблено за однією електронною поштою. Кілька запитів на одну електронну пошту зараз не приймається.
-
Вітаю! Пробачте що турбую. Підкажіть, будь ласка, кому в останній час вдалося зареєструвати чоловіка в Україні на біометрію. Намагаюсь другий місяць, все дарма. Посилання , котрі рекомендували раніше в чаті, не діють. Видає помилку та нікуди не переходить те посилання. Якщо хтось впорався і зміг зареєструвати, напишіть , прошу , в особисті.
-
Я займаюся доставкою паспортів з України у візовий центр у Варшаву і відповідно, потім забираю в Україну. Подавала дуже багато паспортів, де вже минув термін 30 днів на кілька тижнів. Все приймають, візи ставлять.
-
-
ні, не зустрічав
-
А чи був у когось негативний досвід завозу лiкiв до Канады? (до мене мама летить, да друзi почали просити привезти цитрамона та iнше)
-
❗️Здається приватна кімната для жінки у районі Leslie Street & Major Mackenzie Dr, Richmond Hill, Ontario. Ціна $750 - все включено. Умови дуже хороші, кімната охайна, власниця дружелюбна. ❗️За деталями звертайтесь у приватні повідомлення.