Українська Канада
-
Ми здавали в Празі. Я і дружина. Нічого такого не дали
-
У Варшаві
-
А де ви здавали біометрію? Нам такого стікера не лали, але на сайті видно що біометрію ми здали
-
Хто знає підкажіть будьласка. Якщо є роботодавець у Канаді а я вже отримала вступний work permit і буду скоро висилати паспорт на візу CUAET то чи може цей роботодавець надати якесь підтвердження що я їду до нього на роботу і що він на мене чекає для того щоб офіцер точно відкрив мені work permit ? Як пояснити який документ він для мене може зробити?
-
Скажіть будь ласка на які реквізити оплачувати зворотню досьавку
-
Ось цього незнаю. В мене віза до війни була відкрита.
-
Це стосується і тимчасового захисту в ЄС?
-
Можливо існує окрема телеграм група по Саскачевану?
-
Супер. Вдячний)
-
Ні. Кажу з власного досвіду. В мене мультівіза на рік.
-
Просто дали, так. Дякую!
-
Вам, після біометрії, мали на Ваш аркуш з яким Ви пройшли наклеїти маленький прямокутник з номером біометрії та датою, якщо Вам його просто дали в руки - можете приклеїти до біометрії
-
Покласти у конверт просто? Разом з документами і формами?
-
Чи буде проблемним оформлення візи у Канаду, якщо у мене є польська ?
-
Якщо немає вакцини так як переболів і пів року не потрібно вакцинуватись хтось знає що в такому випадку ?
-
не робіть цього.... це стікер про проходження біометрії та його id, покладіть і хай лежить
-
Підкажіть, будь ласка: плануємо відправляти три паспорта (групова заявка я в діти) на вклейку віз в Австрію, зворотню доставку оплачувати за один конверт чи за три?
-
Ну нам просто клеили в вак центре после того как собрали биометрию. Не понятно почему вам дали в руки
-
Дякую!
-
Нет 😀 у меня есть вакцина, гуглите
22 Jan 2023, 19:22
55187/123823
about 7 hours ago