Українська Канада
-
Я здавала 5.04,то без запису не проходили
-
Доброго вечора, підкажіть після біометрії можливо залишити паспорти матері на вклейку віз(вона не подавалась) щоб вона відправила або віднесла їх самостійно та потім забрала без нашої присутності.Що для цього потрібно? Вона в Болгарії з дітьми
-
Підкажіть чи є жива черга на Біометрію в Варшаві? Бо на запис немає вільних місць взагалі на цей рік
-
Добре, дякую за пораду
-
Мне 50+. Водитель со стажем.Возьмут на подтверждение квалификации?
-
Дякую, буду чекати
-
Ні, 7 діб тиші і потім лист "заберіть"
-
Підкажіть чи буде можливість виїхати в такому складі: Я(16років), Моя сестра(19років), та мій друг(17років). Чи обов'язково щоб друг виїжав з кимось з сім'ї?
-
Доброго дня! Заповнюю аплікацію для тата. Є такий пункт як military service etc.., він служив в радянській армії з 1979 по 1981 рік, думаю, що маю вказати цю інформацію. Але як вказувати, якщо в полі country треба вибрати країну. Що там вибирати, якщо тобі було те кляте USSR? Чи обирати Ukraine? Допоможіть, будь ласка, розібратися.
-
дякую🙏
-
Email отримували, що ваша справа в обробці?
-
так, можете
-
тобто я можу здати і через місяць? бо я не можу зарегеструватися бо видає що невірно пароль і все🥲
-
для українців цей ліміт зняли
-
на біомертію дається 30 днів.
-
до кінця чого?
-
Кто знает все эти процедуры в Праге можно сделать ?
-
підкажіть будь ласка, в Варшаві можна пройти біометрію в живій черзі, бо неможу записатися а осталося 2 неділі до кінця😢
-
Кидати сюди
-
Інша інструкція висить на 2 поверсі vac, зараз надішлю
22 Jan 2023, 19:22
55248/124425
2 minutes ago