Українська Канада
-
Усім привіт Підскажіть будь ласка як далі проходить процес всього після подання електронної анкети з сином 9 років … що куди скільки чекати ?! Дякую
-
Дякую. Чи нема інформації щодо такого ж перекладу але не громадянином Канади?
-
Тобто можна не завіряти переклад у нотаріуса чи посольства України?
-
Благодарю!
-
29 березня уряд канадської провінції Ньюфаундленд та Лабрадор (Newfoundland and Labrador) оголосив, що українці, які приїдуть до цієї провінції на тимчасове проживання та роботу за програмою Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel - CUAET, отримають медичне страхування Medical Care Plan (MCP) та покриття на ліки Drug Plan (NLPDP) - відразу з першого дня, як вони прибудуть до провінції. Для продовження медичного страхування кожних шість місяців провінційний уряд буде перевіряти, чи новоприбулі українці продовжують залишатися резидентами провінції. Трохи раніше у березні, провінція створила спеціальну рекрутингову місію у Варшаві, завдання якої надавати українцям інформацію про провінцію та заохочувати їх обирати саме Ньюфаундленд та Лабрадор для роботи та життя. Провінція Ньюфаундленд та Лабрадор буде чудовим місцем для тих, хто не любить перевантажене життя мегаполісів, хто віддає перевагу природі, хайкінгу, активному стилю життя, морепродуктам (а їх тут вдосталь) тощо. Провінція також має спеціальну програму імміграції, за якою досить легко отримати статус постійного резидента Канади. Для цього вам потрібно знайти роботу. Робота? Роботи в провінції багато, а от працівників не вистачає. Джерело на новину www.gov.nl.ca/releases/2022/health/0329n01/ Тут можна подивитись, які є пропозиції роботи в провінції. Це тільки один вебсайт для прикладу з понад 3400 вакансіями на роботу ca.indeed.com/jobs-in-Newfoundland-and-Labrador?vjk=1ccec3ba8619a83c Оренда житла у провінції rentals.ca/st-johns Порівняння вартості життя в столиці провінції St.John's та Toronto www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Canada&country2=Canada&city1=St.+John%27s%2C+Newfoundland+and+Labrador&city2=Toronto Канада - дуже велика країна: десять провінцій, три території. Не Торонто єдиним... Українська Канада на Facebook www.facebook.com/groups/canadaua Телеграм Підписуйтесь на Українську Канаду t.me/UkrainianCanada Група Українська Канада t.me/UkrainianCanadians #Канада #Україна
-
Ссылка на дополнительные документы
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Здається так бо у всіх купа скелетів в візових шкафах)) але так Канада швидко нам все хотіла допомогти а на ділі всі на стресі🤪
-
А дехто по пару днів спить під візовим щоб забрати той паспорт
-
І таке буває😳 деякі по 18 днів чекають на те запрошення на вклейку😔
-
Це правда , Ми здавали 5.04 і в очереді була дівчина яка з нами здавала біометрію а вже 6.04 отримла листа на вислання паспорту для вклейки візи .
-
4 ро жінок подавали на візи , дві мами і доньки . Одній прийшло не здавати біометрію бо не має 17 ти і далі не зрозуміло , старшій 25 років , прийшов лист подавати паспорт , а нам , ось такі листи
-
Це вже точніша відповідь від попередньої
-
Тобто я маю поїхати в Канаду і там офіцер вирішить маю я право на еміграцію чи ні ? А дівчині в 25 років просто приходить лист на подачу паспорту для вклейки візи . То в чому спрощення ?
-
👍 Якщо можна напишать в приват я поділюсь з вами постом а ви підкріпите в групу
-
Це слова міграційного кнсультанта . І вона була дуже здивована як так які візи .
-
Якщо треба буде допомога, я рада буду долучитися. Живу в Канаді 4,5 роки. Приймаю в себе дві сім'ї з України за новою програмою. Маю групу у фейсбуці з інформацією та підтримкою новоприбулих
-
Взагалі задумовувалась програма без візи і тд по електронці мав приходити лист і по ньому офіційно можна їхати , чому почались велейки віз в паспорті я не знаю це все спрлщувалось щоб ніхто не платив гроші і тд .
-
Виставляла вище лист з питанням, відповіді не отримала
-
Підскажіть чому одним після здачі біометріі - надають лист на здачу паспорту для вклейки паспорту , а іншим приходить лист , що потрібно здати екзамен в аєропорту , а лист на здачу паспорту не приходить ?
22 Jan 2023, 19:22
55551/124714
24 minutes ago