Українська Канада
-
Так відмінили!
-
30 днів для біометрії наче ж відмінили. Поправте мене інші з чату, якщо помиляюсь.
-
Подскажите пожалуйста. Если мы подали заявку на визу 20 марта 2022 по программе CUAET, а записаться на биометрию удалось только на 30 мая 2022 , что нам делать если подача биометрии по программе только 30 дней
-
Скажіть будь ласка!!! Коли відправляли паспорт на вклейку потрібно було вкласти листи з запрошенням тільки (які прийшли на пошту) чи ще якісь анкети на погодження обробку документів та контакти ?) кажуть що без цих анкет вони не розглядають справу((( ци це так?? Бо чекаю вже тиждень
-
Спасибо большое. Буду мониторить
-
Дуже вам дякую👍
-
Так треба моніторити постійно. Дати з'являлись. На рахунок 30 днів, то цей термін відмінили
-
В Вене очень удобно, в почтовый ящик в визовом опустили, очередей нет, на втором этаже офицер все проверил все подсказал, почтой побоялись, не могли разобраться какой надо отправлять, сколько платить
-
Підкажіть будь ласка. Знаходжуся в Австрії. Якщо я подам тут на тимчасовий притулок це якось відобразиться на прильоті у Канаду?
-
Т.е. свободные даты могут обновляться? 4 апреля писали, что на Мадрид весь май свободен - сегодня только 30 мая😔 Хотя тут нагрузка не такая большая должна быть. Значит все же со временем может появиться местечко? Подача заявки же на био только в течении 30 дней возможноа(
-
Сьогодні в ранці у Відні кинули до поштової скриньки у візовому, не було жодної людини. Жінка з двома дітьми приходила дізнатися чи готові їх паспорти ( сказали чекати ще 15-20 днів) більш не було жодної людини
-
Добрий вечір, краще заповнювати аплікацію від імені мами і додавати 2 дітей? чи якщо одна дитина вже повнолітня то краще для неї створювати нову аплікацію, окремо?
-
Добрий вечір. Чи зміг хтось змінити адресу доставки паспорта? І чи може прийняти будь яка людина паспорт? Курьер просто приносит по адресату і залишає?
-
Звонили на кордон сказали ні(( я тут 2 тижні, а діти в Укр ще й захворіли і я не можу жо них поїхати((
-
А назад заїхати по українському вони не дозволять коли будете забирати?
-
Зрозуміло, щиро вдячна за інформацію!
-
Нажаль не знаю, знаю лише, що раніше можна було легше зареєструватись в посольстві ніж в візовому
-
То це якись глюк чи дійсно немає місць? Не підкажете?🙏🏻
-
Так у візовому ще гірше
-
А у візовому взагалі нема вільних
22 Jan 2023, 19:22
55641/124586
about an hour ago