Українська Канада
-
Добрий вечір. Чи зміг хтось змінити адресу доставки паспорта? І чи може прийняти будь яка людина паспорт? Курьер просто приносит по адресату і залишає?
-
Звонили на кордон сказали ні(( я тут 2 тижні, а діти в Укр ще й захворіли і я не можу жо них поїхати((
-
А назад заїхати по українському вони не дозволять коли будете забирати?
-
Зрозуміло, щиро вдячна за інформацію!
-
Нажаль не знаю, знаю лише, що раніше можна було легше зареєструватись в посольстві ніж в візовому
-
То це якись глюк чи дійсно немає місць? Не підкажете?🙏🏻
-
Так у візовому ще гірше
-
А у візовому взагалі нема вільних
-
Треба цілий день моніторити нажаль
-
В посольстві
-
Ви дивитеся в посольстві чи в візовому?
-
Добрий вечір. В когось показує вільні дати на біометрію в Варшаві на цей місяць?
-
Це не вата, це навіть не українець. Це хохол малорос, який навіть на росії буде обхарканий. Звиклий свинопас.
-
Адміни сплять, чи що. Перебаньте цю срану вату
-
Зайдіть, будь ласка, в чат Української Канади, якщо ви адміністратор, і наведіть там порядок. Набігла масовка ботів, всім погрожуть, матюкаються, влаштовують розбірки і просто словесно смітять в чаті
-
Не відповідайте їм, будь ласка. Чим більше ви відповідаєте, тим більше вони випускатимуть словесного поносу. Проігноруйте. Адміни розберуться, як зможуть. Вони в Канаді, в них інший час. А може просто не мають можливості зараз зайти і розібратися.
-
Наскільки я розумію, то тут адмін/адміни в Канаді. В них інші часові пояси.
-
ваш чат попал под атаку спама готовтесь 3 мин админы будьте на чеку
-
‼️‼️‼️Терміново. Підкажіть будь-ласка де можна знайти та роздрукувати Exemption Letter, нам його не дали з паспортами.
-
Дякую👍Попробую
22 Jan 2023, 19:22
55653/124595
about 6 hours ago