Українська Канада
-
Наскільки я розумію, то тут адмін/адміни в Канаді. В них інші часові пояси.
-
ваш чат попал под атаку спама готовтесь 3 мин админы будьте на чеку
-
‼️‼️‼️Терміново. Підкажіть будь-ласка де можна знайти та роздрукувати Exemption Letter, нам його не дали з паспортами.
-
Дякую👍Попробую
-
Може, адміни зайняті або ще не прокинулися, в Канаді зараз ранок. Просто ігноруйте поки що
-
‼️Люди, будьмо адекватніші від цього бидла. Не відповідайте на їхні провокації, вони від цього тільки тішаться і ще більше продукують словесного сміття. Давайте не засмічувати цим групу, яка була створена для допомоги одне одному‼️
-
Цього теж у бан, куча назбиралася!
-
@UkrainianCanadians Будь ласка , перегляньте останні повідомлення у чаті. Бо, на жаль, спілкування у групі змінює напрямок
-
В бан !
-
Будь ласка , перегляньте останні повідомлення у чаті. Бо, на жаль, спілкування у групі змінює напрямок
-
Хто чим добирався зі Львова до Варшави? Можливо порадите якихось перевізників🙏🏻дякую!
-
А хто тут адміністратор? Тегніть його, хто знає, щоб побачили повідомлення, бо може вони не дуже заходять в групу через брак часу
-
В пдф внес данные и сохранил на компе как фаил. Потом свободно добавил в анкету как доп.документ
-
Знаю. Нажаль, дав слабину) Надіюсь адміни відправить їх в ту діру з якої вони повилазили.
-
Не відповідайте на провокації, вони тільки цього й чекають. Ігнор працює в рази краще)
-
Я мала наувазі в загальному і туда теж)
-
)) до Канади☝️
-
Знайдіть тут в чаті або в іншому когось хто питає за біо черги,і вам дізнаються
-
Головне що документи у них на розгляді. Та є з ними комунікація.
-
Ми зараз не у Варшаві, на жаль
22 Jan 2023, 19:22
55669/124535
about an hour ago