Українська Канада
-
Поділіться, будь ласка, по Онтаріо
-
Підкажіть, будь ласка, чи є якась окрема група по Британській Колумбії? Вже довго шукаю, по Онтаріо є, по Манітобі, а по БК знайти ніяк не вдається
-
здається на сайті канадійському про еміграцію. три тести - перед, в аеропорту і після прибуття...
-
14 днів карантин і тести
-
Так
-
Дякую)
-
Впродовж 30 днів мають отримати ваш паспорт
-
Доброго дня! Маю таке питання, через скільки часу, найпізніше можна відправити паспорт на вклейку візи? Мені паспорт ще потрібний на декілька тижнів, тому відразу не можу відправити
-
Я записалася на біометрію в Празі тому що мені відкрилися вільні дати з 11.05 а в Варшаві вільні дати з 30.05 (такі показало дати) 🤷♀️
-
Хто знає точний адрес куди потрібно відправляти паспорт на вклейку візи? Дуже дякую
-
Так
-
а вы там сдавали?
-
Добрий день. Записалась на біометрію по старій заяві, а потім ще створила нову заяву. Стара заява не дійсна але час, дата закріплені за моїм ім'ям чи зможуть мене пропустити по цій даті по новій заяві? Чи необхідно заново реєструватися на біометрію?
-
Румунія, Бухарест.
-
Доброго дня всiм! Пiдскажiть, чи можливо якось перевезти iз собою у лiтаку до Канади свiй системний блок iз дизайн проф. програмами та монiтор для роботи у сферi дизайну у провинцii Квебек? Дякую!
-
Знайдіть сайт консульства, куди збираєтесь звернутись. Там буде вся інформація про їх послуги. і необхідні документи, які потрібно взяти. В консульстві, де я була. людей відправляли до фотографа поблизу. Ми продовжували паспорт, тому фото не потребували...
-
Ще скажіть будь ласка, якого розміру повинна бути фотографія
-
Дякую ❤️
-
саме так, консульства є у багатьох містах. Там жива черга (принаймні у Польщі). Можна продовжити паспорт і вклеїти в нього дітей. Чи обов'язково необхідне фото - не скажу...
-
а на якому сайті робили?
22 Jan 2023, 19:22
55719/124169
4 minutes ago