Українська Канада
-
Подскажите как долго происходит процесс вклейки виз? Сколько дней у кого это заняло в Вене?
-
Скажите: Если мы подали документы на визу, прошли биометрию, и у нас через неделю рождается ещё ребёнок. Как нам его добавить?
-
Скажите: Если мы подали документы на визу, прошли биометрию, и у нас через неделю рождается ещё ребёнок. Как нам его добавить?
-
Трохи з вами не згідна, дуже багато людей принципово переходять на українську мову, при тому, що більшість життя спілкувались російською ( я ніколи не розділяла українців, які розмовляють російською чи українською, розуміючи, що це все залежить від регіонів), і якщо хтось так вирішив зараз розмовляти чи писати українською то я його підтримую, навіть якщо люди пишуть зараз з помилками, а не ідеальною українською мовою. Плюс покажіть мені людину, яка жодного разу не зробила помилки в тексті чи в реченні.
-
Тут есть по дням. Но мы тоже не стали ловить шанс и поехали в Вену
-
Доброго дня всім 💙💛 Шановні учасники така ситуація : Заповнюючи анкету на візу до Канади я стикнулась з наступним Запитують чи є в мене якесь громадянство окрім українського…? А я якраз очікую на ромунське громадянство документи будуть готові максимум через 1,5 місяця Питання наступне ,як поступити правильно дочекатись ромунського громадянства і тоді заповнювати анкету,втративши час Чи можу заповнити тепер не вказувавши що маю ще одне громадянство? Можливо хтось компетентний ? Заздалегідь спасибі 🙏
-
Всім доброго дня! Після здачі біометрії прийшов запрос на надання додаткової інформації. Де і коли в яких військах служив? Форму заповнив але не можу зберегти файл… Чи було щось подібне в когось? Буду вдячний за будь яку інформацію, за допомогу. Дякую! Всім Добра!
-
Я їхала через Шегені все скоро пройшла на кордоні бус до Перемишля ж.д.вокзалу з ж.д.поїздом інтерсіті до Варшави все безкоштовно квитки маю на увазі.