Українська Канада
-
Я вибачаюсь ,але там немає ссилки на вхід
-
Скиньте будь ласка ссилку на цей вход до IRCC ,я не можу знайти
-
Хтось у Лондоні вклеював візи? Відкликніться будь ласка
-
Дякую зараз спробую!
-
Не зрозумів?
-
Мені прийшов цей лист ,я заходжу в "sing in to your account " і там нічого не має! Чи я не там дивлюсь?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка,я подав заявку на CUAET 6.04 ,та ще не отримав запит на біометрію! Мені ще чекати ,чи треба їм написати що не мае запиту?
-
Да я так і зроблю, але це мене напрягло, у тому сенсі, що не буде потім плутанини з моїми данними? Може ще комусь приходив повторно лист і все закінчилося добре😁 мене би це заспокоїло😁 Дякую!
-
Доброго дня, підскажіть про Лондон. Потрібно відправляти паспорти кур’єром чи приносити особисто до VAC? Можна особисто закинути в почтову скриньку? Також відправка назад паспортів - потрібно оплачувати кур‘єра чи можна забрати особисто? Ціни за кур‘єра там за межі Великої Британії високі. Лондон - найближчий VAC для мене по місцю проживання. Чи можу я зробити це все у Варшаві?
-
Доброго дня! Мені сьогодні прийшов ще один лист з штрих-кодом Biometric Instruction Letter на моє ім'я. Але мені вже приходив один лист і я його вже роздрукувала. Але цей другий лист з іншим штрих-кодом прийшов. Чому так сталося? І який лист брати з собою? В особистому кабінеті IRCC фіксується тільки перший лист. Підкажіть, будь ласка, що робити? Може це тому що я змінила дату сдачі біометрію? Але ж це різні сайти...
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка,я подав заявку на CUAET 6.04 ,та ще не отримав запит на біометрію! Мені ще чекати ,чи треба їм написати що не мае запиту?