Українська Канада
-
Дуже дивна пропозиція🤣
-
Может кому нужно: могу привезьти чемодан вещей из европы в Торонто 12.04
-
Подскажите. Если коллективная заявка на 4 паспорта. При отправки паспортов на вклейку визы. Concept form заполнять на каждый паспорт?
-
Чи приймають сертифікати з нашої Дії? Нам їх продовжили до 1.5 роки...
-
У чаті цьому чи в сусіднім була схожа дискусія, та хлопець казав, що у Польщі якійсь банкомати дозволяють зразу знімати не в злотих, а в валюті. Щоб не витрачатись потім в обмінниках можно так
-
‼️‼️‼️Терміново, коли забирали паспорта не дали Exemption letter, де його модно взяти? Дякую.
-
Спасибо большое
-
Я во вторник иду сдать отпечатки пальцев на беомерию для визы в Канаду сколько примерно надо ждать кто знает подскажите. И возможно что откажут???
-
Я би максимально на що очікувала то це Львів, але знаю за часові рамки
-
Додала вище
-
А можемо ще на таку тему подискутувати: зважаючи на те,що посольства потихеньку повертаються навіть в Київ. Можна очікувати , що Канадське теж почне працювати в середині України?
-
www.youtube.com/watch?v=lCHV5TsHcgQ
-
Ого. А де здавали? Як прийде лист з погодженням вам візи, тоді треба буде вислати паспорт і consent form. Якщо раніше не здавали її
-
Вам видали ворк перміт, ще чекайте такий самий лист на візу. Підкажіть скільки часу пройшло після здачі біометрії?
-
Так замалюйте ваші дані і давати лист сюди
-
Порахуйте в онлайні чи вам вигідно купити в Україні, чи наприклад в Польщі зняти з гривневої карти злоті і купити долари
-
Думаю, найкраще в Канаді з американських, але то хай скажуть ті, хто вже там...
-
В якій країні?
-
Я б ще хотіла уточнити щодо канадських доларів - де їх краще міняти?
-
У банкоматі
22 Jan 2023, 19:22
55972/123963
40 minutes ago