Українська Канада
-
Я во вторник иду сдать отпечатки пальцев на беомерию для визы в Канаду сколько примерно надо ждать кто знает подскажите. И возможно что откажут???
-
Я би максимально на що очікувала то це Львів, але знаю за часові рамки
-
Додала вище
-
А можемо ще на таку тему подискутувати: зважаючи на те,що посольства потихеньку повертаються навіть в Київ. Можна очікувати , що Канадське теж почне працювати в середині України?
-
www.youtube.com/watch?v=lCHV5TsHcgQ
-
Ого. А де здавали? Як прийде лист з погодженням вам візи, тоді треба буде вислати паспорт і consent form. Якщо раніше не здавали її
-
Вам видали ворк перміт, ще чекайте такий самий лист на візу. Підкажіть скільки часу пройшло після здачі біометрії?
-
Так замалюйте ваші дані і давати лист сюди
-
Порахуйте в онлайні чи вам вигідно купити в Україні, чи наприклад в Польщі зняти з гривневої карти злоті і купити долари
-
Думаю, найкраще в Канаді з американських, але то хай скажуть ті, хто вже там...
-
В якій країні?
-
Я б ще хотіла уточнити щодо канадських доларів - де їх краще міняти?
-
У банкоматі
-
А як можна з гривневої картки зняти злоті? Чи ви не про гривневу?
-
понял вас, спасибо большое
-
Нет, две с половиной недели не могли записаться на биометрию, 4.04 захожу на сайт весь апрель свободный, записались на 5.04, вечером уже было письмо принести паспорта, занесли сегодня в визовый центр, сдали. И сегодня людей из визового отправляли в посольство на биометрию, т.к. у ним система не работала
-
Ні не можливо, сьогодні у візовому сказали біометрію тільки по запису
-
Але до них потрібно писати на email. Дата рейсу, час, куди, свої дані, вони на наступний день відправлять квитки
-
Від сказу, міжнародний паспорт+ чіп, тест на антитіла від сказу
-
Я два рази до Варшави зі Львова їхала 0 грн
22 Jan 2023, 19:22
55979/123847
about 2 hours ago