Українська Канада
-
Чи є якийсь взаємозвязок з пре-апрувом ворк перміту і отриманням візи? В когось були ситуації, що дали пре-апрув ворк перміту, але не дали (відмовили) візи чи навпаки?
-
Хто відправляв документи у Відень, комусь уже поставили візу?
-
Яке б ви містечко порадилиб нам.Щоб більш менш було тепленьким та із мозливістю пошуку роботи(та мінімальним рівнем знанням англійського😫) Я мастер по нарощування вій та манікюру та педікюру(це не важливо,багато хто це не вважає професією), можу та готова працювати будь де
-
А що на рахунок того що не доступні “change file” і “delete”?
-
Потрібно перекладати в перекладача, який зможе поставити там свою печатку, а потім йти до нотаріуса, який завірить це все. Є такі перекладачі, які одразу завіряють в нотаріуса
-
І тепер я не можу прикріпити новий файл і видалити цей… Хтось знає вихід з такої ситуації?
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, прийшов лист на аккаунт “Request letter” він на комп‘ютері не відкривався. Там писало що треба прикріпити переклад дозволу від батька на виїзд дітей за кордон, разом з копією паспорта. Але я сам перекладав цей лист, а виявляється потрібен був завірений переклад. Що тепер робити???
-
Там є російськомовні. Не хвилюйтесь, все просто і швидко
-
Заїжали і виїжали по укр.паспорту?