Українська Канада
-
Всім привіт, чи є в посольстві в Варшаві перекладач? Або чи можна зайти здавати біометрію разом з бабусею, щоб їй перекласти якщо що? Чи впускають тільки по одному?
-
Дякую
-
Занесла та забирала з віз.центру сама, особисто. Нічого не відсилала.
-
Тут об этом писала девушка, что "курьер не позвонил, хорошо, что дома была"
-
Підкажіть будь ласка, як ви надсилали паспорти у Бухаресті? Дякую
-
Підкажіть будь-ласка, якщо я подала дві заяви на себе. І по першій заяві подала на біометрію. Скажіть на біометрію мене приймуть по першій заяві, чи так як дві заяви то перша анулюється?
-
Перед выездом ещё успели заехать в Одессе в ОВИР, они просто поставили запись и печать.
-
Кому присилали паспорт КУРЄРОМ, він дзвонить перед візитом? Чи взагалі хтось отримував
-
❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ Доброго дня. Підкажіть, можливо хтось володіє такою інформацією. В різних провінціях через різний проміжок часу дають можливість податись на резиденство. В якій провінції це робиться найшвидше (за 6 місяців)?
-
добрый день, если мы сдавали биометрию в Сербии, то можно паспорт на вклейку визы прийти в Варшаве сдать?
-
Після того як внесли доручення скільки чекали на дозвіл щоб подати на візу
-
Яке Нотаріальне?довідка шо англ типа доручення на вивіз дитини від батька ?
-
Добрий день. Підкажіть будт-ласка як ви продовжили дитячі паспорти?
-
А якщо батько напише дозвіл власно руч на виїзд дитини? Бо в Сумській обл. нотаріуси не працюють.
-
А довго відповідь чекали після підтвердження нотаріального?!
-
Підскажіть сайт,де відслідковувати паспорт
-
Окей, дякую
-
Напишіть canada 2022,я так писав,візу вже отримали там походу незвертають дуже на це увагу лішь бы паспорт дійсний був
-
Зараз оформлюємо згоду батька на те, що дитина може перетнути кордон разом з мамою. Але в цій consent form потрібно вказати точну адресу, куди ми їдемо. Що робити, якщо ми ще самі не знаємо?(
-
Добрий день, ніяк не можу знайти інформацію в чаті. Щоб працювати Early Childhood Educator, Early Childhood Assistant чи Kindergarten Teacher в Манітобі потрібно мати ліцензію? Чи просто після успішного проходження інтерв'ю та медичної комісії йти працювати?
22 Jan 2023, 19:22
56324/123822
about an hour ago