Українська Канада
-
А якщо батько напише дозвіл власно руч на виїзд дитини? Бо в Сумській обл. нотаріуси не працюють.
-
А довго відповідь чекали після підтвердження нотаріального?!
-
Підскажіть сайт,де відслідковувати паспорт
-
Окей, дякую
-
Напишіть canada 2022,я так писав,візу вже отримали там походу незвертають дуже на це увагу лішь бы паспорт дійсний був
-
Зараз оформлюємо згоду батька на те, що дитина може перетнути кордон разом з мамою. Але в цій consent form потрібно вказати точну адресу, куди ми їдемо. Що робити, якщо ми ще самі не знаємо?(
-
Добрий день, ніяк не можу знайти інформацію в чаті. Щоб працювати Early Childhood Educator, Early Childhood Assistant чи Kindergarten Teacher в Манітобі потрібно мати ліцензію? Чи просто після успішного проходження інтерв'ю та медичної комісії йти працювати?
-
Дякую за вашу відповідь,хай щастить
-
Подскажите пожалуйста , так вышло , что я не успеваю из-за отсутствия билетов на свой сбор данных , попыталась перенести встречу , а мне пишет / вы привысили допустимый лимит встреч .. что делать ?
-
Не хвилюйтесь, все йде своїм чередом!) Так, занесла 01.04, сьогодні забрала з візою.
-
30.досі нема
-
Отже,можно сильно не хвилюватись І скажіть буль ласка,ви самі паспорт заносили?
-
Я чекала 14 днів запрос на паспорт. Бухарест. Теж після здачи біометрики у посольстві. Зате вклейка візи заняла всього 3 дні.
-
Прийде вам на ваш акаунт. Як правило через 2-3 дні
-
Обманите відмовлять
-
Доброго дня , скажіть будь- ласка, може хто знає? У Відні поштова скринька візового центру, працює у вихідні дні? І хто який час очікував, з моменту кинути у скриню і повідомленням, що можна забрати паспорти ? Буду вдячна всім, хто відпишуться.
-
На біотметрію потрібно записатись самому
-
На здачу біометрії брали людей тільки по записі, але черга була одна можна сказати. Хтось заходив здавати біометрію, а хтось забирати паспорти з візою. (Варшава)
-
Запрошення прийде до моего аккаунта? Чи на почту? Та скажіть будь ласка після подачі заявки, запрошення на біометрію в який термін мае прийти(день ,два?)
-
По прильоту до Канади комісар вам все зробить!)
22 Jan 2023, 19:22
56337/124825
about an hour ago