Українська Канада
-
Ні, після Original Passport Request
-
Вже зробила)) Супер💙, ви мені дуже допомогли, дякую.
-
Дякую дуже!
-
Нам дозволили
-
Добрий день. Підкажіть, якщо спізнились в консульство на подання біометріі, це вже все? Треба шукати інший запис? Чи може вони дозволять?
-
Хтось вже отримав у Варшаві паспорт з візою через курьєра? Чи всі забирали особисто паспорт у візовом центрі????
-
Ви відмініть ту щустріч і перезапишіться
-
Підкажіть якщо не встигаю на дату приїхати щоб здати біометрію чи можна ще раз записатись після цієї дати пропустивши цей день, на повідомлення щодо зміни ніхто не відповідає. Напевно через наплив цим не актуально займатись (( Дуже дякую за відповідь
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста возникла техническая проблема при подаче документов к аплекации программа не пропускает дальше и не говорит о проблеме, а конкретно не горит кнопка (сохранить и приумножить) в чем может быть проблема?
-
а в Бухаресті є можливість зробити бустерну дозу Pfizer, хто знає?
-
Доброго дня а на біометрію які саме документи потрібно роздрукувати?
-
Щепитись ще раз)
-
Підкажіть, будь ласка, в мами закінчився строк дії Covid-сертифікату, як бути в цьому разі?
-
Кто едут в Викторию или около нее ? Напишите а личку, давайте знакомиться. Спасибо
-
А на яку заробітню плату (приблизно) можна розраховувати на позиції викладача, якщо є диплом університету України?
-
В Україні.Зверніться у відділ, де виготовляють закордонні паспорти (загугліть телефон).
-
Я не розумію …у Варшаві зараз назад курьєром вже не відправляють паспорти з візами? За що тоді платили 125 злотих? Якось можна гроші повернути???????
-
На жаль, не знаю
-
Дякую. Не знаю чи правильно але вже пройшов цей етап аплікації. Написав і Україну і Польщу.
-
А може знаєте, в якій країні відправляють?
22 Jan 2023, 19:22
56489/123900
about an hour ago