Українська Канада
-
Щепитись ще раз)
-
Підкажіть, будь ласка, в мами закінчився строк дії Covid-сертифікату, як бути в цьому разі?
-
Кто едут в Викторию или около нее ? Напишите а личку, давайте знакомиться. Спасибо
-
А на яку заробітню плату (приблизно) можна розраховувати на позиції викладача, якщо є диплом університету України?
-
В Україні.Зверніться у відділ, де виготовляють закордонні паспорти (загугліть телефон).
-
Я не розумію …у Варшаві зараз назад курьєром вже не відправляють паспорти з візами? За що тоді платили 125 злотих? Якось можна гроші повернути???????
-
На жаль, не знаю
-
Дякую. Не знаю чи правильно але вже пройшов цей етап аплікації. Написав і Україну і Польщу.
-
А може знаєте, в якій країні відправляють?
-
Вище писали, що у Варшаві зараз паспорт потрібно забирати власноруч
-
Жах в сенсі живої черги, 200+ людей кожного дня хочуть забрати паспорти з візами. Паспорт візовий центр отримав 6го, відправив 4го. Розумію що чекати доведеться довго) Просто цікавлюсь.
-
Поділіться досвідом,.. бо там жесть
-
Доброго дня всім! Хто вже забрав паспорт з візою в Варшаві? Поділіться досвідом. Десь читав, що там жах твориться.
-
Дякую😌😌🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Можливо комусь буде доречним,з власного досвіду Прийшов лист підтвердження запису на здачу біометрії, прочитавши його зрозуміла що треба їхати до візового центру (на хлодню 51) Приїхала заздалегідь,до 8ої години ранку, запис на 9:30...на один час по декілька людей і майже дочекавшись свого часу о 9:20 вийшов чоловік з кабінету і сказав що деякі приїхали не за адресою,що треба пильно дивитися у лист підтвердження запису Якщо адреса написана Хлодня 51 то це до візового А якщо написано Embassy of Canada Warsaw то це інша адреса (адреса посольства) То ж я мусила швидко добиратися до посольства 🤦 це була істерика🤦 Тож хто здає біометрію у Варшаві і не знає ,то добре почитайте,не робіть собі стресу ,як зробила я собі...
-
Добрий день. Можливо хтось відправляв паспорт на вклейку візи з Брно (Чехія) до Відня. Якою службою доставки користувались? Дякую.
-
Подача на візу відбувається онлайн! canada.ca
-
www.youtube.com/watch?v=K56qRM8tr0Q. Відео, як подати на біометрію.
-
Подскажите, было у кого-то что в заявке про текущий адрес указывали Польшу например, но биометрические данные сдавали в другой стране. И паспорта на визу отправляли в какую страну? Как в заявке или другое место? (Мы были в Польше, биометрию сдавали в Румынии и сейчас тут живём надо ехать обратно в Польшу?) Буду очень благодарна за ответ
-
Добрий день. Хто отсилал паспорта в Відень або в Братиславу на вклейку візи? Скиньте будь ласка адресу куди відсилати🙏🙏🙏
22 Jan 2023, 19:22
56500/124015
about 6 hours ago