Українська Канада
-
Скажіть будь- ласка,що ви клали до конверту? Паспорти, лист- запрошення і ще щось клали? Ми теж відправили за 15 злотих але лист- анкету не поклали, і що тепер робити?
-
Ні, це правило відмінили
-
Добрий вечiр! Анкети заповнили ще 29 березня. Вiдповiдi ще не отримали по пiдтвердженню вiд IRCC.Найближча вiльна дата на здачу бiометрii у Варшавi була вибрана на 06 травня. Ближчоi взагалi не було. Питання: на сьогоднi працюэ чи нi правило 30 днiв вiд подання анкети до здачи бiометрii? Дякую.
-
Я чекаю 2 день У Варшаві
-
А ви вже скільки днів чекаєте і де здавали біометрію?
-
Сдавали в Праге 1 апреля 4 апреля пришёл запрос на паспорт
-
Я ще чекаю Чоловікові прийшов запит на паспорт в той же день
-
31го в 10:50. 2го в 4:40 ранку прийшов лист на запит паспортів. На мене і дитину
-
Дякую. Бачу що в кожного індивідуально. Тут не вгадаєш.
-
Підкажіть , будь ласка, а коли здавали біометрію ? Ми вже тиждень чекаємо на відповідь
-
Доброго. Як я розумію, судячи по відповідям, то залежить від багатьох факторів. Наприклад де ви здавали біометрію. Я здавала в Будапешті і через 1.5 дні прийшов запит на паспорти.
-
Доброго вечора. Скільки часу зазвичай чекали після здачі біометріі на лист про отримання візи чи відмову?
-
Подскажите пожалуйста, может кто знает. Можно ли пройти карантин в доме? Хозяева на первом этаже, а я в бейсменте? или только гостиница?
-
А відправляли в візовий, на Piekna ?
-
Чи я перетну кордон України туди і назад з українським паспортом? Так як загран.паспорт на вклейці візи у Варшаві
-
Повторіть питання …?
-
Скажіть будь ласка, чи по укр.паспорті,так як біометричний на вклейці, кордон в Україну і з України я перетну?
-
Так уже 3
-
Заплатили просто за доставку 12 злотих , забрали паспорт самі , навідь лист не прийшов , забирати треба через тиждень
-
Будь ласка, напишіть дуже важливо!
22 Jan 2023, 19:22
56607/123899
about 5 hours ago