Українська Канада
-
Скажіть будьласка чи має прийти такий лист і ід трекер, щось немає вже 5 днів, чи може одразу прийти повідомлення на отримання паспорта
-
Ребят кто может подсказать по Визе в Канаду. В разделе про загрузку документов, можно ли подгружать все документы в формате фотографии jpg или jpeg, есть к этому какие то строгие требования ?
-
І потрібно подзвонити в віз центр в Анкарі
-
Йому не потрібно біометрію, він не українець
-
Це ви зазначали про якусь помилку, мабуьь
-
Electronic Travel Authorization (eTA)
-
Доброго дня, таке питання: здавала біометрію у Варшаві 02.04, відповіді поки що немає, чоловік зареєструвався в eTA 05.04 та отримав запрошення. Чи можемо ми зараз разом летіти та на кордоні показати, що я здала біометрію? Чи зможуть вони видати візу та дозвіл на роботу по прильоту? Дякую🇺🇦
-
Так
-
Всім привіт підскажить будь ласко для перельоту до Канади потрібно сертефікат з вакцінації а якщо немає то пцр тест?
-
Доброго дня ,в мене питання виникло .Що запитує офіцер зазвичай ,я розумію ,що може запитувати все що завгодно ?Але є якісь питання ,прошу відповісти людей ,які вже в Канаді . За себе не переживаю ,а вот дівчина слабенько знає англійську ,тому може бути невдача .
-
запрос на паспорт тоже не гарантирует выдачи визы (хотя вероятность и не высока) так как писали бывают выборочные проверки безопасности и на этом шаге. полностью быть уверенным что вам не откажут можно только после собеседования с офицером в аэропорту. завернуть могут на любом этапе ДО. шансов мало, но есть. самая частая причина - плохое знание языка или неправильно заполненные документы(в посольстве проверяют абы как). переводчиков там нет и помогать никому нельзя. если офицер спрашивает, а вы даже не поймёте что…