Українська Канада
-
++ московське чмо як один із аргументів того що Україна не відбулася як держава в своєї промові перед війною теж навів приклад з просто феноменальною корупцією, і що він не правий в цьому ? Нажаль …
-
А чего дізлайкаєте, людина правду говорить, у нас корупційне болото і через це величезні проблеми, я вважаю і війна через це почалася. Тому що карлик вважає Україну продовженням росії, усе життя ми грабували свою країну приблизно так же як і вони.
-
А коли обсирають країну яка прийняла десятки тисяч людей та надає ну просто феноменальну підтримку вас не бомбить ?) ахахахаха
-
Вам не йметься? З ночі і до сих пір висловлюєте негатив в бік України! Не подобається , то живіть де заманеться а з жінками спорить в чаті та ще тоді, коли чоловіки вмирають на війні , захищаючи країну від нелюдів! Не соромно? Гарний чат , де людям потрібна інформаційна допомога а не різні сутички і висловлювання не поваги до України!
-
Нічим вона не краще.. А я лише кажу правду, що у нашої країни є і були ще до великої війни дуже дуже серйозні проблеми з корупцією та взагалі бажанням людей жити згідно законів. Не дуже зрозуміло навіщо було ці всі закони писати, якщо майже всі вибачаюсь ложили…
-
А чим ви кращі. Паплюжите країну, яка вам надала прихисток...якось так
-
Залежить від багатьох факторів, все індивідуально. Від того скільки років машині, чи була в аваріях, від стажу водіння і кількості правопорушень водія. В різних страхових компаніях різна ціна може бути також. Думаю десь в 150-300 cad можна знайти
-
Не знаю Треба читати правила
-
А якщо авто вартістю 2000-3000 купувати, то скільки на нього мін страховка буде? Стан авто не здорожчує страхівку?
-
а провінційні програми в Манітобі дозволяють?
-
Треба дивитись на умови програми Деякі дозволяють, деякі ні
-
підкажіть будь ласка чи можна змінювати місце роботи під час розгляду заяви на федеральному чи провінційному етапах?
-
Це всюди це правило?
-
А коли воно з явиться? В мене в Парижі там тільки білметрія
-
Поки так. Інформації щодо продовження від уряду поки не має
-
Це 100% ?
-
Программа ця закривається 31 березня 2023 року
-
Я вибачаюсь , passport collection - це хіба не подача паспорта на вклейку ?
-
Чи не підкажете ,Чому саме 31 березня ?
-
Я телефонувала в цю п’ятницю на гарячу лінію і мені призначили зустріч на 6 грудня, спробуйте і ви, так буде швидше
22 Jan 2023, 19:22
5672/125149
2 minutes ago