Українська Канада
-
Варшава
-
А де здавали біо?
-
Добрий день. Хтось подавав паспорт в Стокгольмі? Чи можна самостійно принести та забрати?
-
Як зрозуміти мені повідомлення куди мають прийти бо чекаю вже тиждень після біометрії немає жодних повідомлень на мейлі і в сайті portal-portal
-
📨Розповідаю по відправленню паспорта з території УКРАЇНИ всім, кому актуально: Сервіс: Нова пошта Global (NOVA POSHTA GLOBAL) Відправила з Вінниці до Кишинева, МОЛДОВА 🇲🇩сьогодні, 6.04. Орієнтовна дата доставки - 13.04. Вартість: 360 грн. Потрібно оцінити вміст посилки також. Вказуєте адресу візового центру, без ім‘я отримувача. Обов’язково підготуйте номер телефону отримувача- візового центру. Відділення, які працюють- можна знайти за посиланням: novaposhta.ua/news/rubric/2/id/10171 Коли дійде лист - дам знати, що точно спрацювало) Для зручності, про сервіс: novaposhtaglobal.ua
-
Українці, хто здавав біометрію у Варшаві, скільки часу у вас зайняв процес від здачі біо до отримання візи?
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка 29 Варшаві здавав біометрію чи хтось отримував повідомлення на наступні дії бо в мене глухо
-
Які провінції Канади англомовні а які фран. Хто знає напишіть будь ласка!
-
Если 2 человека, то сначала я заполняю на группу из двух человек, все полностью. Потом так же муж, правильно? Я поняла, что так, но получается по факту все дублируется,да?
-
Віза до кінця пассп Dhl
-
Вітаю,якою поштою відправляли? На який термін відкрили візу?