Українська Канада
-
Скажіть будь ласка 29 Варшаві здавав біометрію чи хтось отримував повідомлення на наступні дії бо в мене глухо
-
Які провінції Канади англомовні а які фран. Хто знає напишіть будь ласка!
-
Если 2 человека, то сначала я заполняю на группу из двух человек, все полностью. Потом так же муж, правильно? Я поняла, что так, но получается по факту все дублируется,да?
-
Віза до кінця пассп Dhl
-
Вітаю,якою поштою відправляли? На який термін відкрили візу?
-
Ви відправляли з України а з якого відділення?Прийняли замовлення?Можна детально в пп.
-
Українці, хто здавав біометрію у Варшаві, скільки часу у вас зайняв процес від здачі біо до отримання візи?
-
Вітаю! Можливо мій досвід комусь допоможе: 21.03 відправила паспорти в Варшаву 22.03 доставлені 27.03 взяті у роботу 1.04 відправили у офіс ircc 3.04 повернулися до вфс 4.04 повідомлення, що можна забирати в віз центру 6.04 забрала паспорти Була оплачена зворотня доставка кур'єром У візовому центрі сказали, що доставка не проводиться. Сьогодні о 6:00 зайняла чергу Була ~150. Вже отримала візу і вийшла. Працівники наголошуючи, щоб приходили на отримання віз тільки після надходження листа, що документи у вфс і готові до забору.
-
Будь ласка, хто здавав біометрику в Італії напишіть будь ласка !!!
-
Біометрику
-
Хтось здавав в Римі? HELP
-
Попробуйте змінити назву документа!
-
Здравствуйте. Скажите, а кто-то уже из вас приехал по программе для украинцев (CUAET) в Канаду? Какие вопросы вам задавали офицеры в Канаде?