Українська Канада
-
І чи після біометрії забирають закордонний паспорт чи ні?
-
не більше ніж вам. Офіційно пишуть 14 діб можуть розглядати. я з 25 числа чекаю щось.
-
Дякую!!
-
Добрий день шановне панство! Хотів запитати, якщо моя жінка записалась на біометрію на 5 травня в Варшаві, що далі робити і скільки чекати, і чи потрібно чекати в Варшаві чи можна їхати назад в Україну? Дякую
-
Мені вдалося, якщо не вказувати номер телефону
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, після надання біометрії, скільки часу розглядаються дані по біометрії? Розумію, що все індивідуально, але, може Вам відома якась інформація. Хоча б приблизно, +/-. Вчора здав біометрію та через декілька годин отримав листа- підтвердження, що біометрія отримана та на розгляді. Завчасно дякую Вам!
-
Не могу отменить свою запись на биометрику, кто-то сталкивался с таким?
-
Балі
-
Добридень! Це в Джакарті?
-
Не соромтесь користуватись канадськими сайтами і навіть гуглом. Діапазон цін на квартиру-студію в Брендоні, MB становить від $850 до $1000+. Пошукайте також на kijiji.ca Нижче приклад, я зробив це для вас. www.kijiji.ca/b-apartments-condos/manitoba/brandon/k0c37l9006 Успіхів.
-
В конечном итоге нашла возможность оплатить курьера для обратной доставки паспорта. Но столкнулась со следующей проблемой😩 Пишет, что номер IBAN не действителен. Кто-то сталкивался? К кому можно обратиться?
-
Яка оплата за годину? Вартість житла?
-
країни Північної Америки не будуть так швидко підвищувати ризики, то ж не так скоро. Тим більше почитайте яку позицію має Турречина до відносин з рф. Досить контроверсійно...
-
То може і Канада поверне у Львів?
-
перміт варто відкривати коли ви вже прибуваєте до Канади, саме щоб уникнути отах хитрих питань. Отримайте спочатку visitor visa по CUAET, а коли прибудете, то на кордоні вам і відкриють OWP, а пізніше подасте аплікацію онлайн.
-
⚡️Туреччина повернула посольство до Києва, — повідомляє видання Haberturk. До цього персонал представництва працював у Чернівцях. ЦЕНТР
-
Підкажіть будь ласка скільки днів приходить біометриія, після того як здали її?
-
Зрозумів, дякую!
-
Подскажите пожалуйста, кто - то заказывал билеты через сайт kiwi @сом? Почему они не запрашивают при брони паспортные данные? Насколько безопасно им проплачивать?
-
Канаді без різниці на ваші візи, реєстрації в інших країнах. Не хвилюйтесь і не панікуйте. Ключове для CUAET те, що ви українець - це головний критерій.
22 Jan 2023, 19:22
56919/123823
about 6 hours ago