Українська Канада
-
Теж це цікавить 🙏 і взагалі, можлива відправка паспорта на візу не від імені власника паспорта, а від довіреної особи?
-
А ви сразу після біометрики віддали паспорт на вклейку віз? І сьогодні самостійно забрали (без курєра)? Я просто на 7 квітня записана, цікавлюсь.
-
Ні, зараз відмінили строк 30 днів, як раніше. Але програма може автоматично писати, що це 30 днів.
-
1 ) подати заявку на візу 2) отримати запрошення на біометрію 3) отримання запрошення на візу
-
Так, я мала на увазі біометрію
-
Ви, мабуть, щось не так зрозуміли
-
28 Відправила, 29 були док у віз.центрі. 1го прийшло повідомлення, що вони відправлені з візового центру до посольства
-
Добрий вечер) Підскажіть будь ласка, біометрію я повинна зробити на протязі 30 днів, так?
-
він не працює зараз в Україні
-
Підскажіть, а що буде з work permit якщо прилетіти в Каналу після війни?
-
Всім привіт. Скажіть, будь ласка, хтось відправляв паспорт поштою З УКРАЇНИ?? Скажемо, в Молдову, наприклад. Сьогодні у візовому центрі в Кишиневі сказали, що ніби можна з України сервісом DHL. Буду дуже вдячна 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
Доброго вечора скажіть будь ласка чи можливий такий варіант щоб відкрити візу але не поїхати ? Чи вона буде дійсна наприклад через 2 роки ? Чи можливо вона якось активовується саме у аеропорті ?) Буду дуже вдячна 💙
-
2 прийшло повідомлення на мейл, що документи направлені з візового центру до посольства. На 3 пункт іще очікуємо)
-
Дякую 💛💙 А може Ви змогли б мені ще підказати, що робити, мені, невакцінованій (окрім тесту на Ковід перед вильотом, звісно)!? Тобто куди бігти по прильоту з цим питанням, і де саме проходить самоізоляція... 🤔🤔🤔 Було б пречудово 😍
-
Далі, медогляд(або до вильоту пройти), потім до Service Canada Canada Centre(для відкриття тіпа нашого ідентифікаційного номера), потім в банк( напр.Royal Bank), потім зареєструвати сімку, потім медпокриття, аж потім робота))))