Українська Канада
-
с тебя пузырь о чем допытывались?
-
А якщо серйозно!? 😇 Віза "візитер" за програмою CUAVET, + work permit в аеропорту, і все!? Можна починати нове життя!? Ніде більше реєструватися/ставати на облік - не потрібно!?!
-
Підтримую питання. Хто вже влетів в Канаду по цій програмі, то куди звертатися відразу по прильоту!? В першу чергу... Наскільки я розумію послідовність : в аеропорту можна відразу запросити work permit. А що далі!?
-
Добрий вечір!) Підкажіть, будь ласка, до аплікації свідоцтво про народження дітей і свідоцтво про розірвання шлюбу додавати з перекладом чи можна прикріпити скан свідоцтв без перекладу? Дякую)
-
Мені дійсно дивно, що так буває! 🤷♀ Комусь спочатку віза, потім повідомлення про work permit, комусь навпаки 🤷♀ Мабуть, то через великий потік заявок від українців... Паралельно дві служби розглядають 🤔 Бо більш логічною виглядає така послідовність: віза - а вже потім дозвіл на роботу...
-
здесь речь идёт о том чтобы забрать паспорт после вклейки визы, там нет резервации, живая очередь в остальных случаях электронная запись
-
Підкажіть, будь ласка, якщо вже заповнила аплікацію на дитину, а загран паспорт дитини діє до жовтня, чи варто зараз в посольстві продовжувати паспорт, щоб збільшити термін дії. Адже канадську візу дадуть до жовтня, якщо не продовжити паспорт. Чи після заповнення аплікації немає сенсу продовжувати?
-
Підкажіть, чи працює у Кишиневі візовий центр?
-
так
-
Вибачте, це у Варшаві?
-
а курьером нельзя? я не умничаю, не знаю просто