Українська Канада
-
Вийшла по закордонному, а зайшла по укр
-
Так як перетинати кордон?
-
Доброго вечора, чи є тут такі, які здали паспорт на вклеювання візи 28.03 і отримали паспорт?
-
В кого є згода батька на англійській мові? Поділіться будь ласка 🙏
-
Перекладіть зміст листа, і все зрозумієте. Мені ще таке не надійшло, хоча візу задобрили вчора
-
Я так розумію Ви хочете здати закордонний на вклейку візи. І поїхати по Українському і Україну?
-
Ось це прийшло. Я думав таке всім приходить. Your application to work in Canada has been initially approved by Immigration, Refugees and Citizenship Canada. The final decision to issue you a work permit and allow you to enter Canada is made after an examination by an officer in Canada. At that time, an officer will assess if you still meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act, its Regulations and any other Canadian legislation.
-
Ну ворк перміт взагалі в аеропорту дає офіцер, і строк його дії визначається там. Якщо дали його, то візу точно дадуть
-
так, на тому тижні
-
А ви вже відправили?
-
Вам не можуть дати ворк перміт, якщо ви не приїдете до Канади з потрібною візою. Відповідаючи на друге ваше питання: ніхто не знає, скільки ця програма ще протриває. Можливо буде й так, що після закінчення програми ніхто вам не і не дасть дозвіл на працю.
-
Я вже думала, якщо не випустять, буду просити волонтерів чи ще когось, щоб з'їздили на пошту та забрали
-
а я можу наприклад через 3 роки поїхати в Канаду і тоді від цього часу почнеться відлік оцей, що 3 роки буде можливість працювати?
-
То коли так будем робити😉