Українська Канада
-
Начебто ні, але можно потім його зробити окремо. Більше часу тільки.
-
А якщо між пересадкою на другий літак 2 години, вони встигнуть зробити ворк перміт? Можна зробити в другому аеропорту?
-
Мне интересно знать по поводу документов. Как работает система, чтобы дойти до гражданство ? В инете достоверную инфу не могу найти
-
Про життя в Канаді Українською. 1. Мова спілкування в групі українська та англійська. 2. Спосіб ведення дискусії має значення. Ні образам 3. Ніякої реклами, спаму, фейків.
-
Не втрачайте свій час та інших також, купа відео на ютубі. С початку ворк перміт в першому аеропорті. Питання у вас дуже обширне.
-
Ребят, что я должен буду делать по прилету в Торонто ? Куда мне идти нужно?
-
Як поповнити chatr рахунок мобільного?
-
Дякую
-
🔫 @alexgg010 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @yaponchik_lil, Nataliia, @doctor_kurylo, Evgeny Saversky, @YefymH Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Ніхто у вас печеньки не забере)
-
Я не можу все їсти, тому спеціально купила печиво яке можу їсти
-
По перше, вас там будуть кормить як мінімум 2 рази. І снеки анліміт. А так да, я літав разів 30
-
Це точно?
-
Да)) все окрім рідин в об'ємі більша 100 мілілітрів, м'яса і молочки. На ліки окремі обмеження
-
Хто літав, їжу типу печива з собою в літак в кульок можна брати?
-
Ваш паспорт отримали для опрацювання
-
Всім доброго дня. Люди добрі розтлумачте, що це значить? І де це шукати потрбіно? Я маю на увазі куди цей Трекер вбивати?
-
Здається залежить від авіаперевізника. Колись друзі казали, що їх заставили всі сумочки/бананки/пакети, які в них були, запхати в одну. І тільки тоді, коли влізло - пропустили. Вже зі свого досвіду пам'ятаю, як одна жіночка мала валізку, великий рюкзак, здоровецький пакет - і її без питань пропустили на борт. Тому думаю найкраще почитайте правила авіакомпанії, якою плануєте летіти. Чи відгуки про неї.
-
Дякую 🙏
22 Jan 2023, 19:22
5751/124873
2 minutes ago